Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Stalci za stol

Stolni stalci ključni su element modernih radnih mjesta koji omogućuju organiziranost, preglednost i učinkovitiji rad.

Stol služi za dojavu, označavanje, informiranje ili dekoraciju prostora.

 

Stolne zastavice su manje zastavice pričvršćene na tanki štapić odn stalci koji se postavljaju na stol ili radnu površinu. Često se koriste za dekoraciju ili kao promotivni materijal na poslovnim događanjima, konferencijama, sajmovima ili kao dio dekoracije u uredima. Namjena stolnih zastavica obično je privući pozornost, označiti posebna mjesta ili jednostavno dodati ukrasni element u okoliš u kojem se postavljaju.

Sastavni dio proizvoda je PVC postolje bijele boje i tiskani list kartona (logo tvrtke, državna zastava, slogan ili neki drugi uzorak), dimenzija 90x230 mm, koji se može zaštititi plastificiranjem i po želji oplemenjen 3D sjajnim reljefnim lakom ili metaliziranom folijom u osnovnoj zlatnoj ili srebrnoj boji.

Roll-up mini stalci su prijenosni promotivni stalci, koji se obično koriste na sajmovima, konferencijama, trgovinama ili drugim događajima, a mogu se koristiti i kao promotivni pokloni.

Sastoje se od jednostavnog stalka od anodiziranog aluminija na koji je pričvršćena grafika koja se može kotrljati gore ili dolje. Sa svojim kompaktnim dizajnom, mini motajući regali zauzimaju vrlo malo prostora i dostupni su u različitim formatima.
Stolni stalci ili displeji mogu biti učinkovito sredstvo za promociju vašeg brenda. Uglavnom, to je brzo rastavljajuća i lako sklopiva ambalaža manjih dimenzija, koja se obično postavlja na vidljivo mjesto, najčešće je to stol ili prodajni pult.

Stolni trokutasti stalci koji podsjećaju na šator nude ispis reklamne poruke s obje strane, no najčešće se koriste u zatvorenim prostorima poput sajmova, kongresa, restorana, izložbi... Dostupni su u različitim dimenzijama i oblicima, jer mogu se isporučiti sastavljeni i ne zauzimaju puno prostora, sastavljanje postolja je brzo i jednostavno.