To top
Ponedeljak – Petak: 8.00 – 16.00 h
Demago Print
NE MOŽETE PRONAČI ODGOVORA? Tu smo zato da vam pomognemo!

Opći uvjeti

Opći uvjeti poslovanja web trgovine www.demago.hr su sastavljeni u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Sadržajem objavljenom na web stranici www.demago.hr upravlja tvrtka Demago d.o.o.. Sadržaj je autorski zaštićen te se ne smije prepisivati, umnožavati ili na bilo koji način širiti!

Podaci o poduzeću:
Demago d.o.o.
Ptujska cesta 54
2000 Maribor
Matični br.: 1708481
ID za PDV: SI99819244
Elektronska pošta: info@demago.hr

Tvrtka Demago d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice pri uporabi web stranice i uključenog sadržaja. Poduzeće također ne preuzima odgovornosti vezane uz posljedice koje prouzročavaju informacije objavljene na web stranici. Tvrtka Demago d.o.o. nije odgovorna za trenutnu nedostupnost web stranice, mogućih netočnih informacija niti za štetu nastalo zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. Posjetitelji sadržaj web stranice mogu upotrebljavati isključivo u osobne i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga uporaba, kopiranje, objava i distribucija web sadržaja ili njegovih dijelova bez dopuštenja poduzeća Demago d.o.o. je zabranjena. 

Web trgovina www.demago.hr je vlasništvo poduzeća Demago d.o.o.. Web trgovina nudi naručivanje i izradu tiskovina u digitalnoj i offset tehnici, sisteme za vizualnu komunikaciju, grafički dizajn...
Demago d.o.o. na svojoj web stranici teži k točnosti i ažurnosti podataka. Web trgovina je otvorena 24 sata na dan, svaki dan u tjednu.1. Registracija korisnika

Svaki posjetitelj može pregledati našu ponudu i pohraniti izabrane proizvode u narudžbenicu, ali samo registrirani i prijavljeni korisnik može obaviti kupovinu ili pohraniti sadržaj narudžbe za sljedeću kupnju. Ako želi, preko elektronske pošte može primati i naše novosti, poruke i ponude, ugodnosti. Registrirani korisnici (članovi) su fizičke ili pravne osobe koje u postupku registrancije posreduju zahtjevane podatke. Administrator web trgovine Demago d.o.o. će sve primljene podatke štititi u skladu s pravilima privatnosti te u nijednom primjeru primljene podatke neće posredovati trećoj osobi. Svaki registrirani korisnik ima svoje korisničko ime i lozinku, s kojom se predstavlja. Lozinka je tajna i znana samo korisniku. Korisnik je dužan osigurati da te podatke koristi samo on ili osoba ovlaštena koja djeluje u njegovo ime.2. Naručivanje u web trgovini

Naručivanje je moguće 24 sata na dan, sve dane u godini. Kupac može biti fizička osoba ili pravna osoba, uzimajući u obzir podatke proslijeđene kod registracije i slanju narudžbe. Nakon slanja narudžbe kupac-naručitelj preko elektronske pošte prima obavijest o primitku narudžbe. U njemu su navedeni naručeni proizvodi i količine koje je kupac izabrao. Kupcu su podaci o statusu i količini narudžbe od sada dostupni u web trgovini u rubrici-Moj račun. Kupoprodajni ugovor između poduzeća Demago d.o.o. i kupca-naručitelja je zaključen u trenutku kada se potvrdi narudžba (sistem vam automatski šalje elektronsku poruku o statusu narudžbe).
Ugovor o kupovini u tiskanom obliku je pohranjen u sjedištu tvrtke, a kupac može dobiti pristup ugovoru preko potvrđenog e-maila prilikom registracije. Od toga trenutka su sve cijene i drugi uvjeti fiksni i vrijede za obje stranke.3. Cijene

Sve cijene koje su objavljene u web trgovini uključuju 22% PDV te su izražene u EUR. Cijene se mogu mijenjati bez prethodnog obaviještenja. Navedene cijene vrijede samo za kupovinu u web trgovini. Objavljene cijene ne uključuju troškove dostave tj. slanja, već se trošak pribrojava s obzirom na način "dostave poštom".
Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave.4. Dostava

Naručene proizvode možete preuzeti osobno u sjedištu poduzeća Demago d.o.o., Maribor, Titova cesta 49, ili ćemo ih dostaviti poštom u dogovorenom roku.
Dostavu za nas obavljaju Pošte Slovenije. Ako dostava nije uspješna, tj. ako ste u trenutku dostave odsutni, će vam dostavna slušba ostaviti poruku, te ćete ih moći kasnije nazvati i dogovoriti se za preuzimanje paketaa u najbližoj poslovnici. U slučaju drugačijeg načina dostave je potreban prethodni dogovor. Kada je vaš naručeni proizvod gotov, ćemo vam na e-mail ili gsm poslati broj za slijeđenje CK, pomoću kojega možete slijediti paket. U slučaju drugčijeg načina dostave je potreban predhodan dogovor.5. Trošak dostave

Trošak dostave pokriva kupac te se zaračunava po cjeniku pošte. Trošak dostave se pridodaje cijeni izabranog proizvoda i naveden je na računu-narudžbenici. Trošak dostave se obračunava pred zaključkom narudžbe, tako da nakon dovršetka plaćanja nemate više dodatnih troškova. Cijena dostave vrijedi za područje cijele Slovenije, Hrvatske, Austrije, Njemačke...
Demago d.o.o. ne preuzima odgovornosti za moguća kašnjenja od strane dostavljača i ne preuzima odgovornosti za izgubljenu pošiljku ili njeno oštećenje kod transporta, a isto tako ne preuzimamo odgovornosti za gubitak ili oštećenje proizvoda kod vraćanja proizvoda poštom.

Plaćanje predračunom

Odmah nakon što naručite proizvod, web aplikacija će vam automatski preko elektronske pošte poslati predračun u PDF obliku (u privitku) sa podacima za plaćanje. Platiti možete preko web bankarstva, ili u banci te pošti.  Kada potvrda o plaćanju predračuna stigne na naš račun, slijedi postupak dobave u dogovorenom roku.


Plaćanje pouzećem

Naručenu robu ćemo vam poslati poštom (pošta Slovenije) te ćete nakon isporuke podmiriti cjelokupni iznos za naručenu robu. Troškove plaćanja po pouzeću snosi naručitelj robe.


Plaćanje gotovinom kod preuzimanja

Plaćanje gotovinom kod preuzimanja možete obaviti u sjedištu tvrtke u Mariboru gdje će te podmiriti cjelokupni iznos robe, svaki radni dan u rado vrijeme tvrtke od ponedjeljka do petka između 7.30 i 16.00 sati ili prethodnim dogovorom izvan radnog vremena.


Plaćanje karticama

Nudimo vam mogućnost plaćanja karticama VISA, MasterCard te plaćanje preko sistema Paypal.

Online plaćanje preko weba radi se preko sistema Paylife (http://www.paylife.at) i sistema Paypal.

Sve informacije o plaćanju su posredovane direktno u procesor sistema za plaćanje  (Payment Service Providers) pa dalje u banku, tako da te podatke nikada ne vidimo te ih zbog toga nemamo spremljenih u svojoj bazi podataka. Sva komunikacija među kupcima i sistemom teče preko sigurnih kanala, izrađenih sa 128 bitnom tehnologijom, 3-D Secure.
Više o 3-D Secure možete pročitati na ovoj povezniciPlaćanje odgodom

Vrijedi za poduzeća s kojima imamo potpisani ugovor!

Dostava naručene robe

Dostava poštom se odvija preko našeg ugovornog partnera, POŠTA SLOVENIJE. Trošak dostave-poštarine je obračunan prije zaključka web narudžbe, tako da nakon obavljenog plaćanja nemate već nikakvih dodatnih troškova (osim u primjeru plaćanja pouzećem + trošak Pošte Slovenije).
Cijena dostave-poštarina je ovisna o težini paketa te se u postupku naručivanja proizvoda automatski izračuna i pribroji naručenom proizvodu.

Reklamacije

Ukoliko sa proizvodom niste zadovoljni, dajte nam to do znanja preko elektronske pošte (info@demago.hr) ili telefona (+386 2 331 45 43, +386 41 625 157). PPotražit ćemo najbolje rješenje gs obzirom na vaše želje i naše mogućnosti. Proizvod ćemo vam zamijeniti, a ukoliko to neće biti moguće ćemo vam vratiti iznos, a vi nama proizvod.

Reklamacije primamo u roku 8 radnih dana od primanja naručene robe.

Opći uvjeti poslovanja E-Market

1. Upotreba web aplikacije E-Market je besplatna.

2. Web aplikacijom E-Market upravlja poduzeće Demago d.o.o.Spletno aplikacijo E-Market upravlja podjetje Demago d.o.o., u nastavku operater.

3. Web aplikacija E-Market je posrednik između ponuditelja kao što su grafički dizajneri, programeri, fotografi, tekstopisci, prevoditelji, ponuditelji marketinških usluga, trgovanja... te med ponudniki del kot so grafični oblikovalci, programerji, fotografi, tekstopisci, prevajalci, ponudniki storitev marketinga, trženja... te onih koji traže usluge (klijente).

4. Za upotrebu web mjesta E-Market se korisnik mora složiti sa općim uvjetima upotrebe ( uporabo spletnega mesta E-Market se mora uporabnik strinjati s splošnimi pogoji uporabe (pravila koje slijede). Slaganje sa pravilima je uvjet za besplatnu prezentaciju - upotrebu web mjesta E-Market.

5. Svaki korisnik (ponuditelj rada, naručilac), se prije objave na web mjestu E-Market mora registrirati. Korisnik kod registracije mora ispuniti obavezna polja i lozinku za pristup web mjestu demago.si. Korisnik mora ispuniti sva zahtjevana polja sa istinitim podacima. Lažno predstavljanje je kazneno djelo. Svaki korisnik može imati samo jedno korisničko ime. Korisnik koji prihvaća pravila je dužan postupiti u skladu s njima.

6. Svaki korisnik web mjesta demago.si prihvaćanjem tih pravila dozvoljava upotrebu i obradu osobnih i drugih podataka za potrebe rada web stranice E-market.

7. Upravljavec se zavezuje te podatke uporabiti le za namen, za katerega so bili pridobljeni. Uporabnik je z opravljeno registracijo seznanjen z ravnanjem z osebnimi podatki ter soglaša, da upravljavec njegove osebne podatke obdeluje in hrani do njegovega preklica.

8. Operater je dužan koristiti ove podatke samo u svrhu za koju su dobiveni. Operater jamči za sigurnost osobnih podataka Upravljavec jamči za zasebnost osebnih podatkov te s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (AZOP-1)

9. Operater ne odgovara za istinitost podataka Ponuditelja djelatnosti. Za predstavljanje usluga (reference, portfolio), je isključivo odgovorna osoba koja je ispunila tj. poslala obrazac e-Tržište / Predstavi se.

10. Operater ne odgovara za istinitost podataka Otvoreni projekti. Za otvoreni projekt je isključivo odgovorna osoba koja je ispunila tj. poslala obrazac E-Market / Objavi novi projekt.

11. Operater ne odgovara za ne plaćanje obavljenog projekta između korisnicima (ponuditelj djelatnost-naručitelj). Za cijenu projekta, način plaćanja, rok izdavanja vrijedi isključivo dogovor između ponuditelja i naručitelja.

12. Operater ne snosi nikakve odgovornosti u primjeru spora između ponuditelja djelatnosti i naručitelja.

13. Operater, u primjeru kada se kod predstavljanje ponuditelja ispostavi da ponuditelj nema registrirano poduzeće za obavljanje djelatnosti, ima pravo da se predstavljanje ne objavi.

14. Operater ima pravo da predstavljanje ponuditelja djelatnosti ne objavi.

15. Operater ima pravo da prestavljanje objave posla ne objavi.

Sigurnost osobnih podataka

Uvjeravamo vas da će vaši podaci ostati u tajnosti, zaštićeni te ih u ni jednom slučaju nećemo posredovati trećoj osobi (osim u primjeru nezakonitog poslovanja u skladu sa važećim zakonskim propisima).

Dobiveni podaci će se koristiti samo za nesmetano izvršenje kupnje, a ako se odlučiti, poslati ćemo vam newsletter. Obvezujemo se da ćemo nakon upotrebe sve prihvaćene elektroničke podatke izbrisati iz naših baza podataka, ukoliko ne želite da ih arhiviramo.

Korisnikovi podaci u ni jednom primjeru neće biti predani neovlaštenim osobama.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke, u koje se zapisuju podaci o posjećenosti web stranice. Interakcija između web korisnika i web stranicom je uz pomoć kolačića brža i jednostavnija. Uz njihovu pomoć će web stranica zapamtiti individualne preference i iskustva, a time se štedi vrijeme, a surfanje po web stranici je učinkovitije i jednostavnije.

Razloga za uporabu kolačića je mnogo, a prvi je njihova sposobnost pohrane podataka o stanju pojedinačnih elemenata web stranice (izbor jezika, broj prikazanih rezultata, veličina fonta itd.), poboljšavaju korisničko iskustvo i ocjenjivanje učinkovitosti osnovanja web stranice.
Niti jedni kolačići koje upotrebljavamo na svojoj web stranici ne skupljaju podatke, s kojima bi vas bilo moguće osobno prepoznati.

Jer želimo s vama biti potpuno iskreni, smo pripremili popis svih kolačića koje upotrebljavamo i zašto. Ker želimo biti z vami popolnoma odkriti, smo pripravili seznam vseh piškotkov, ki jih uporabljamo in zakaj. Imajte na umu da korištenjem ove stranice pristajete na korištenje opisanih kolačića.


Koje kolačiće koristi web stranica www.demago.hr?

Hitno potrebni kolačići
Kolačići koji nam pomažu prikazati sav sadržaj, omogućavaju djelovanje obrazaca, košarice i drugih bitnih elemenata web stranice.
Primjer korištenih kolačića: ASP.NET_SessionId

Google
Google upotrebljava kolačiće za spremanje najdražih korisničkih postavka, odabir jezika, broj prikazanih rezultata i vrijednosti, prikaz informacija na Google zemljovidima te mnogih drugih funkcionalnosti i radnji ovog web giganta.

Google Analytics
Google Analytics web analiza usluga. Nudi nam informacije o ponašanju korisnika na našoj web stranici te nam time pomaže da ostvarimo bolje korisničko iskustvo, prikazati relevantnan sadržaj. Kod odabira takvih podataka vas ne možemo osobno prepopznati. P
Životna dob ovih kolačića iznosi do 2 godine.
Primjer korištenih kolačića: _ga, __utma, __utmb,__utmc, __utmz in __utmv.

Google maps
Google maps pripadajuće kolačiće upotrebljavamo za prikaz zemljovida korisnicima, te označavanje lokacije. Životna dob tih kolačića je do 10 godina.
Primjeri korištenih kolačića: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF.

Issuu.com
Kolačići koje upotreblavamo za prikaz interaktivnih tiskovina i mjerenja statistike pregleda prenešenih tiskovina.
Životna dob tih kolačića je do 5 godina.
Primjer upotrebe kolačića: mc.

Facebook          
Kolačići tvrtke Facebook personaliziraju iskustvo zajedničkog korištenja, omogućava vam prijavu i jednostavnu interakciju te bilježe brojna djeljenja, lajkanja, komentara.
Životna dob tih kolačića je do do 5 let.
Primjer uporabe kolačića: act,locale, lu, datr, csm.

Twitter              
Kolačići društvene mreže Twitter, koji vam omogućuju lakšu interakciju sa navedenom društvenom mrežom.
Životna dob tih kolačića je do do 5 let.
Primer uporabljenih piškotkov: k, guest_id, auth_token_session, secure_session, twll, twitter_sess.

Cookie_test
 Životna dob tih kolačića - vrijeme sesije,
Korištenje: unikatan ID korisnika

Cookieid
 Životna dob tih kolačića - vrijeme sesije,
Korištenje: unikatan ID korisnika

cslhVISITOR
 Životna dob tih kolačića -vrijeme sesije,
Korištenje: unikatan ID korisnika

osC_AutoCookieLogin
 Životna dob tih kolačića - 14 dni,
Korištenje: za automatsku prijavu korisnika

osCsid
 Životna dob tih kolačića -vrijeme sesije,
Korištenje: unikatan ID korisnika

demago_cookie_consent_analytics
 Životna dob tih kolačića- 10 let,
Korištenje: pohranjuje postavke o odlučivanju upotrebe kolačića

demago_cookie_consent_others
 Životna dob tih kolačića - 10 let,
Korištenje: pohranjuje postavke o odlučivanju upotrebe kolačića


Kako možete upravljati kolačićima ili ih brisati?

Kolačiće nikako nećemo upotrebljavati za spremanje vaših osobnih podataka, a po želji nastavke o upotrebi kolačića možete mijenjati u postavkama svog računala ili mobilnog uređaja.
Većina modernih pretraživača omogućuje da prihvatite ili ne prihvatite sve kolačiće, ili prihvatite samo određene kolačiće, te dobivate upozorenje. Izbrisati možete kolačiće koje je vaš pretraživač već pohranio u vaš uređaj.
Upozoravamo vas da u slučaju isključivanja kolačića sve funkcionalnosti web stranice možda neće djelovati jednako učinkovito, a upozorenje o korištenju kolačića će se pojavljivati kod svake posjete, što će dugoročno i negativno utjecati na vaše korisničko iskustvo.
Postupak promjene postavki kolačića se u svakom pretraživaču razlikuje. Informaciju o tome možete potražiti pomoću funkcije »Pomoć«, posjetite web stranicu >>, koja će jasno objasniti postupak svih modernih pretraživača, ili nas kontaktirajte preko e-pošte.

Više informacija o kolačićima potražite na sljedećim stranicama >>


Kako postupamo sa vašim osobnim podacima koje upisujete u obrasce na web stranici i prijavu na e-novosti?


Podatke, koje upisujete u obrasce na web stranici upotrebljavamo isključivo za predaju poruke (slanje upita, rezervacije, kupnje itd.) tj. zahtjevane usluge. Vaše podatke Vaše informacije pažljivo štitimo i ne koristimo ih u druge svrhe.
Sa prijavom na e-novosti ste suglasni  s time da vašu e-mail adresu upotrebljavamo u namjene obavještavanja o novostima. Iz sistema se možete odjaviti bilo kada, i to tako da u poslanoj elektronskoj pošti kliknite na označenu poveznicu za odjavu.

Za resetiranje spremljenih postavki kolačića kliknite ovdje.