Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo dne 03.05.2024 zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Hvala za razumevanje.

Blok podmetači za stol

Podmetači na vašem stolu mogu biti izvrstan alat za zapisivanje važnih informacija.

Praktičan i svestran alat koji može poboljšati vašu produktivnost, organizaciju i čak potaknuti vašu kreativnost. 

 

Jeste li ikada zabilježili neke važne informacije na komad papira u žurbi i ostavili ih na stolu, samo da biste ih kasnije pronašli?

Podmetači za stol, koje tiskamo prema Vašim željama, lako rješavaju ovaj problem i uvijek ćete imati važne informacije pred očima.

Obično grafička priprema uključuje kalendar za tekuću godinu, korisne informacije i naravno važne informacije o vašoj tvrtki.

Zbog veličine podloge za ispis još uvijek ima dovoljno slobodnog prostora za bilješke.

Podmetači za stol tiskaju se na tanjem, nepremazanom papiru, obično jednostrano, a dostupni su u dva standardna formata.

Možete birati između 25 ili 50 listova, u dimenzijama 594x400 mm.
Knjižni blok se u glavi lijepi na deblju podložnu ljepenku, po želji možete odabrati opciju PVC klapne koja se lijepi s donje strane i time dodatno štiti stranice.  

Jedna od najosnovnijih funkcija podmetača za stol je zaštita vašeg stola od ogrebotina, mrlja i habanja, štiteći vaš stol od oštećenja uzrokovanih olovkama, miševima, čašama i drugim predmetima, čime se održava izgled i trajnost vašeg radnog prostora.

Budući da se radi o vrlo praktičnom proizvodu koji je neizostavan u svakom uredu, naravno možete svojim kolegama, poslovnim partnerima ili potencijalnim kupcima besplatno podijeliti podmetače za stol u bojama vaše tvrtke i na taj način promovirati svoj brend.

Podmetače za stol tiskamo u digitalnom tisku od 1 komada na dalje!