Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Letci

Super brzi digitalni tisak letaka na standardne, eko ili sintetičke materijale uz opciju 3D UV spot lakiranja ili vrhunski tisak na reljefnu metalik foliju. Odaberite grupu letaka i nastavite!

Leci su neizostavan tiskani materijal za promociju vaše tvrtke ili događaja!

 

Tiskani materijal koji se najviše koristi svakako su leci. Koriste se za promociju na raznim događanjima, konferencijama, festivalima, koncertima, događanjima, danima otvorenih vrata...

Idealan su medij kada želite širiti informacije o svojoj tvrtki, proizvodu ili inovacijama.

Sa svojom raznolikošću formata u rasponu od A7 do A3, mogućnosti su doista beskrajne.

Za vas možemo tiskati standardne letke jednostrano ili obostrano. Prije tiska također je potrebno odlučiti o gramaži i vrsti papira.

Dostupni su i premazani i nepremazani papiri te 100% reciklirani papiri. Premazani papiri su u mat varijanti, nepremazani papir je bijele boje, pogodan za tiskane materijale po kojima se kasnije može pisati kemijskom olovkom, dok je reciklirani papir blago žućkast i omogućuje pisanje i kemijskim olovkama.

Ukoliko se letci tiskaju u većim nakladama i namijenjeni su široj publici, predlažemo odabir manje gramature, kao što je npr. 115 ili 130 g/m2 premazni mat, koji je ujedno i najčešće birani papir.

U slučaju da su Vaši letci namijenjeni užem krugu i želite da izgledaju premium, onda predlažemo da se odlučite za veće gramature papira, od 200-300 g/m2, eventualno s dodatkom plastificiranja - mat, sjaj ili mekan dodir. Laminacija letaka moguća je od gramature od 170 g/m2 na dalje!
Grupa Flyers 3D UV spot uključuje letke koji se tiskaju na premaznim papirima, kaširaju mat folijom i kao što im samo ime kaže dodatno djelomično tiskaju transparentnim 3D lakom. 3D UV djelomično lakiranje je nanošenje svjetlećeg laka na određeno mjesto kojim želimo istaknuti pojedine detalje na tiskovini (npr. logo, slogan...). Svjetlost se u tom slučaju različito odbija od različitih otisnutih površina i time obogaćuje izgled tiskovine.

Flyers 3D Metallic Foil - digitalni tisak metalik zlatnom ili srebrnom folijom predstavlja ultimativnu kombinaciju tehnologije i estetike u svijetu tiska. Ova inovativna tehnika omogućuje izradu iznimno atraktivnih i prestižnih letaka koji će zasigurno privući pozornost i ostaviti trajan dojam.

Želite li se osobno obratiti svojim kupcima, odaberite VDP flyer grupu. U tom slučaju letak će biti otisnut s istom grafičkom slikom ili dizajnom i drugačijim podacima iz MS Excel baze podataka, izrađene posebnim softverom. Najčešće su promjenjivi podaci ime i prezime, adresa, grad, QR kodovi, EAN brojevi...

Letci tiskani na umjetnim materijalima (PP) dostupni su u Monotex grupi. Materijal je vodootporan, otporan na mrlje, otporan na trganje i izuzetno izdržljiv. Dostupan u težinama od 150g/m2 do 360g/m2.