Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - Hot Foil (Klasični termo ili duboki tisak)

Klasični termo tisak, duboki ili slijepi tisak ili tisak na tamne papire bijelom tintom?

Premium posjetnice Hot Foil ili Premium Embossed su skupina posjetnica koje su oplemenjene klasičnim termo ili dubokim tiskom.

Za razliku od digitalnog dubokog tiska, kod klasičnog termo ili dubokog tiska potrebno je izraditi alat (kliše) pomoću kojeg se metalna folija nanosi na materijal na visokoj temperaturi ili se materijal udubljuje visokim pritiskom da se dobije reljefni uzorak.

Krajnji rezultat je jedinstven i sofisticiran sjajni metalik grafički element ili reljefna površina papira.

Raspon boja folija za termo tisak vrlo je raznolik - od crne, preko raznih nijansi plave, crvene, ljubičaste, do metalik poput brončane, zlatne i srebrne.

Potonji su i najčešće korišteni, zbog čega ćete često sresti nazive kao što su zlatotisak i folija.
Nema ograničenja u izboru papira jer se termo tisak može primijeniti na standardne papire kao i na reciklirane i kreativne - dizajnerske papire.

Vizitke je po želji moguće i plastificirati, no u slučaju odabira kreativno-dizajn papira plastificiranje je onemogućeno.

Treća opcija koju možete odabrati je termo tisak na papire u boji. U ovoj kategoriji dostupni su tamniji papiri, s mogućnošću klasičnog termotiska, a za kraj se može odabrati i tisak bijelom bojom, što je novost u grafičkoj industriji.

Crni papir, zlatna metalik folija, reljefni logo i sofisticirani otisak u bijeloj boji definitivno je kombinacija koja se ne može previdjeti!