Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Branding / Promocija

Proizvodi za označavanje i unapređenje prodaje. Odaberite grupu i nastavite!

Brending i promotivni proizvodi za povećanje svijesti o brendu!

 

Brendiranje i promocija ključni su elementi marketinga koji tvrtkama pomažu poboljšati svijest o robnoj marki, potaknuti prodaju i izgraditi dugoročne odnose s kupcima. Uspješna promocija zahtijeva jasno razumijevanje ciljane publike i strateško planiranje kako bi se osiguralo da su svi marketinški napori usklađeni s ciljevima marke.

U tiskari Demago Print za vas smo pripremili širok izbor proizvoda za označavanje i promociju, uključujući ambalažu, stolne stalke i etikete, uz pomoć kojih možete osigurati da vaša poruka dopre do šire publike i time povećate svoju konkurentnost na tržištu.

Vobleri su marketinški materijali koji se nalaze na istaknutim mjestima u trgovinama ili na prodajnim mjestima. Naziv dolazi od engleske riječi "wobble", što znači oscilirajuće kretanje. Ovi marketinški materijali osmišljeni su kako bi privukli pozornost kupaca i usmjerili ih na određene proizvode ili promocije. Obično se u trgovinama pričvršćuju na rub polica ili regala, omogućujući im da se pomiču zbog strujanja zraka ili dodira kupca, privlačeći pažnju i potičući na kupnju proizvoda.

Vobleri su učinkovit marketinški alat jer mogu pomoći u isticanju određenih proizvoda, sezonskih ponuda ili promocija, čime se potiče prodaja i skreće pozornost kupaca na posebne ponude.

Vobleri se najčešće tiskaju na premazanom kartonu od 300 g/m2, jednostrano obojenom, jer se grafika vidi s prednje strane. Također se mogu plastificirati mat ili gloss plastifikacijom, a za završnicu mogu se oplemeniti djelomičnim 3D lakom. Za aplikaciju na podlogu, na isprintani papir dvostrano ljepljivom trakom lijepimo prozirnu PVC podlogu koja omogućuje brzo i jednostavno lijepljenje na podlogu.
Swing tagi - oznake za ljuljanje male su kartonske ili papirnate oznake koje se pričvršćuju na proizvode i vise s njih, obično uzicu ili traku. Te su naljepnice obično dizajnirane kao male kartonske kartice ili oznake koje sadrže informacije o proizvodu kao što su cijena, veličina, materijal, upute za njegu, naziv marke ili logotip i druge važne informacije.

Swing tagi su važan marketinški element koji pomaže kupcima da brzo dobiju ključne informacije o proizvodu bez potrebe da ih čitaju na pakiranju ili samom proizvodu.

Osim funkcionalnosti, one su i dio estetike proizvoda jer mogu dodati vizualni element i obogatiti opći izgled proizvoda. Ove oznake se često koriste u modnoj industriji, nakitu, kozmetici i drugim proizvodima gdje je važno prezentirati konkretne informacije o proizvodu ili istaknuti brend...

Stolni stalci praktično su i učinkovito sredstvo komunikacije u restoranima, na konferencijama, događanjima iu poslovnim prostorima. Koriste se u različite svrhe, kao što je označavanje stolova, predstavljanje jelovnika, najava promocija ili uputa te prikazivanje informacija na sastancima.

Kartonski stalci (Table Cards) i displeji su ekonomični stalci za višekratnu upotrebu koji nude dugoročno rješenje, izuzetno su fleksibilan alat za učinkovito komuniciranje ključnih informacija u različitim okruženjima, povećavaju organizacijsku učinkovitost i poboljšavaju korisničko iskustvo. U biti, radi se o brzo sklapajućoj i lako sklopivoj ambalaži manjih dimenzija, koja se obično postavlja na vidljivo mjesto u zatvorenim prostorima kao što su sajmovi, kongresi, restorani, izložbe...