Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Opći uvjeti poslovanja E-Market

1. Upotreba web aplikacije E-Market je besplatna.

2. Web aplikacijom E-Market upravlja poduzeće Demago d.o.o.Spletno aplikacijo E-Market upravlja podjetje Demago d.o.o., u nastavku operater.

3. Web aplikacija E-Market je posrednik između ponuditelja kao što su grafički dizajneri, programeri, fotografi, tekstopisci, prevoditelji, ponuditelji marketinških usluga, trgovanja... te med ponudniki del kot so grafični oblikovalci, programerji, fotografi, tekstopisci, prevajalci, ponudniki storitev marketinga, trženja... te onih koji traže usluge (klijente).

4. Za upotrebu web mjesta E-Market se korisnik mora složiti sa općim uvjetima upotrebe ( uporabo spletnega mesta E-Market se mora uporabnik strinjati s splošnimi pogoji uporabe (pravila koje slijede). Slaganje sa pravilima je uvjet za besplatnu prezentaciju - upotrebu web mjesta E-Market.

5. Svaki korisnik (ponuditelj rada, naručilac), se prije objave na web mjestu E-Market mora registrirati. Korisnik kod registracije mora ispuniti obavezna polja i lozinku za pristup web mjestu demago.si. Korisnik mora ispuniti sva zahtjevana polja sa istinitim podacima. Lažno predstavljanje je kazneno djelo. Svaki korisnik može imati samo jedno korisničko ime. Korisnik koji prihvaća pravila je dužan postupiti u skladu s njima.

6. Svaki korisnik web mjesta demago.si prihvaćanjem tih pravila dozvoljava upotrebu i obradu osobnih i drugih podataka za potrebe rada web stranice E-market.

7. Upravljavec se zavezuje te podatke uporabiti le za namen, za katerega so bili pridobljeni. Uporabnik je z opravljeno registracijo seznanjen z ravnanjem z osebnimi podatki ter soglaša, da upravljavec njegove osebne podatke obdeluje in hrani do njegovega preklica.

8. Operater je dužan koristiti ove podatke samo u svrhu za koju su dobiveni. Operater jamči za sigurnost osobnih podataka Upravljavec jamči za zasebnost osebnih podatkov te s njima postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (AZOP-1)

9. Operater ne odgovara za istinitost podataka Ponuditelja djelatnosti. Za predstavljanje usluga (reference, portfolio), je isključivo odgovorna osoba koja je ispunila tj. poslala obrazac e-Tržište / Predstavi se.

10. Operater ne odgovara za istinitost podataka Otvoreni projekti. Za otvoreni projekt je isključivo odgovorna osoba koja je ispunila tj. poslala obrazac E-Market / Objavi novi projekt.

11. Operater ne odgovara za ne plaćanje obavljenog projekta između korisnicima (ponuditelj djelatnost-naručitelj). Za cijenu projekta, način plaćanja, rok izdavanja vrijedi isključivo dogovor između ponuditelja i naručitelja.

12. Operater ne snosi nikakve odgovornosti u primjeru spora između ponuditelja djelatnosti i naručitelja.

13. Operater, u primjeru kada se kod predstavljanje ponuditelja ispostavi da ponuditelj nema registrirano poduzeće za obavljanje djelatnosti, ima pravo da se predstavljanje ne objavi.

14. Operater ima pravo da predstavljanje ponuditelja djelatnosti ne objavi.

15. Operater ima pravo da prestavljanje objave posla ne objavi.