Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poštovani! Obavještavamo vas da ćemo u periodu od 05.08.2024 do 09.08.2024 izostati zbog kolektivnog godišnjeg odmora. S obradom narudžbi počinjemo u ponedjeljak, 12.08.2024. Hvala na razumijevanju.

Dvodijelno pakiranje (Bez lijepljenja)

Elegantne, stabilne i čvrste kutije na izvlačenje (klizne) i kutije s poklopcem za pakiranje najrazličitijih proizvoda.

Kvalitetne i atraktivne dvodijelne kutije s poklopcem ili navlakom

 

Dvodijelna ambalaža je popularna vrsta ambalaže koja se sastoji od dva odvojena dijela koji savršeno pristaju jedan u drugi. Zbog svoje funkcionalnosti, trajnosti i estetske privlačnosti, ova vrsta ambalaže je idealno rješenje za mnoge potrebe pakiranja, posebice u premium sektoru, za pakiranje poklona (nakit, satovi, parfemi), za pakiranje high-tech proizvoda. proizvoda (pametni telefoni, slušalice i drugi elektronički uređaji, pakiranja promotivnih proizvoda...).

Zbog svoje robusnosti, funkcionalnosti i estetskog šarma dvodijelne kutije imaju široku primjenu u ambalažnoj industriji i iznimno su popularne među potrošačima koji traže kvalitetnu i atraktivnu ambalažu za svoje proizvode. Dvodijelno pakiranje osigurava izvrsnu zaštitu sadržaja, a istovremeno nudi iznimno korisničko iskustvo pri otvaranju i zatvaranju, a uz pomoć visokokvalitetnih premium završnih obrada, poput 3D UV lakiranja ili digitalnog termo tiska, možemo dodatno poboljšati izgled pakiranja.

Prilikom izrade dvodijelne ambalaže važno je uzeti u obzir težinu i osjetljivost proizvoda kako bi se osigurala odgovarajuća zaštita. Također je važno uzeti u obzir ciljanu publiku i namjenu pakiranja jer to može utjecati na izbor materijala i dizajna.
Dvodijelne kutije s poklopcem, poznate i kao teleskopske kutije, sastoje se od dva odvojena dijela, odnosno poklopca koji je obično dublji i naliježe na podnožje ili postolje. Ovaj dizajn omogućuje poklopcu da djelomično ili potpuno prekrije bazu, pružajući dodatnu zaštitu i stabilnost sadržaju kutije. Ove su kutije popularne za pakiranje raznih proizvoda, od potrošačke elektronike do poklona i luksuzne robe.

Dvodijelne kutije na izvlačenje, poznate i kao klizne kutije, imaju dizajn poput ladice. Sastoje se od dva glavna dijela, vanjskog kućišta i unutarnje ladice koja se može izvući. Ova vrsta pakiranja vrlo je popularna za luksuzne proizvode, darove i robu široke potrošnje jer nudi jedinstveno korisničko iskustvo i poboljšava estetiku proizvoda.

Ako ne možete pronaći odgovarajuću ambalažu, jednostavno nam pošaljite upit i naš tim stručnjaka će vas savjetovati na temelju vaših želja kako u crtanju mreže tako iu izradi prototipa ili uzorka kutije za vaš projekt.