Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Spoštovani! Obveščamo vas, da bomo dne 03.05.2024 zaradi kolektivnega dopusta odsotni. Hvala za razumevanje.

Memorandumi i kuverte

Tisak standardnih memoranduma i koverti u svim standardnim dimenzijama. Mogućnost dorade klasičnim zlatotiskom (Hot-Foil) ili dubokim tiskom.

Memorandomi i kuverte ključni su element vašeg identiteta!

 

Čini se da je u današnjem digitalnom svijetu pisanje i slanje pisama postalo rijetkost, no klasični memorandumi i omotnice i dalje su važan dio komunikacije kako u poslovnom tako iu osobnom svijetu.

Iako smo se uglavnom okrenuli e-pošti, slanju poruka i društvenim medijima za brzu i trenutnu komunikaciju, još uvijek postoje situacije u kojima je korištenje memoranduma i omotnica neprocjenjivo.

Memorandumi i omotnice nisu samo jednostavan materijal za pisanje i slanje pisama, već su i važan dio dojma koji ostavljamo na primatelja. Oni također mogu pomoći u jačanju identiteta marke i uspostavljanju profesionalnog nastupa u poslovnom svijetu!

Pismo poslano u omotnici s otisnutim vašim logotipom može stvoriti osobniji i intimniji dojam od e-pošte. Ovo je posebno važno za važne osobne ili poslovne komunikacije, kao što su zahvalnice, pozivnice ili službena pisma.

U poslovnom svijetu korištenje kvalitetnih memoranduma i omotnica može vašoj komunikaciji dodati profesionalni štih i povećati povjerenje klijenata, poslovnih partnera i potencijalnih klijenata u vašu tvrtku ili organizaciju.
U Demago Printu možete naručiti memorandume i kuverte koje smo podijelili u dvije kategorije: Standard ili Hot-Foil.

Standardni memorandumi najčešće se tiskaju na nepremazanom - bezdrvnom papiru u gramaturi 90, 100 ili po želji 120 g/m2, ali u našoj ponudi možete pronaći i 100% reciklirani papir.

Hot Foil su vrhunski listovi za korespondenciju koji su dodatno oplemenjeni termo ili dubokim tiskom. U oba slučaja potrebna je izrada klišeja kojim se na visokoj temperaturi nanosi metalna folija na podlogu za tisak ili se materijal ispupčuje ili savija visokim pritiskom. Krajnji rezultat je jedinstven i sofisticiran sjajni metalik grafički element ili jedinstvena reljefna površina.

Ista hijerarhija vrijedi i kod odabira kuverti, gdje možete tiskati standardne kuverte ili vrećice u različitim dimenzijama i grupu koverti Hot Foil, gdje možete birati metalik folije u različitim nijansama boja.