Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Etikete za strojnu primjenu

Trebate naljepnice u roli za strojnu primjenu? Dostupna je opcija digitalnog izrezivanja ili klasičnog izrezivanja alatom. Odaberite odgovarajuću kategoriju!

Etikete-za-strojno-apliciranje-gallery.jpg
Etikete-za-strojno-apliciranje-gallery.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-4.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-4.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-2.jpg
Etikete-za-rocno-apliciranje-gallery-2.jpg
Etikete za strojnu primjenu isporučuju se u dugim rolama kako bi se osigurala kontinuirana opskrba i nesmetan rad stroja za etiketiranje.

Strojna primjena naljepnica često se koristi u prehrambenoj, farmaceutskoj, kozmetičkoj industriji pakiranja i mnogim drugim sektorima gdje se automatizirano i kontinuirano označavanje ili držeći se proizvoda.

Prednosti strojne primjene etiketa su povećana učinkovitost proizvodnje, veća točnost i brža obrada velikih količina proizvoda.

Ovo je osobito važno u okruženjima s visokim proizvodnim kapacitetom gdje je ručna primjena naljepnica nepraktična ili neučinkovita.

Ovisno o količini ili opterećenju naljepnica koje trebate, postoje dva načina izrezivanja naljepnica i to digitalno Cnc izrezivanje ili klasično izrezivanje alatom (Die Cut).
Digitalno Cnc rezanje je sporije u odnosu na klasično probijanje, što znači da je ova metoda prikladna za tisak naljepnica manjih naklada od 100 do nekoliko tisuća komada.

Die Cut - klasično bušenje naljepnica puno je brže u odnosu na digitalno bušenje, pa se za ovaj način bušenja odlučujemo u slučaju većih naklada (od 500 do 100.000 komada).

U našoj bazi imamo preko 500 dimenzija besplatnih alata za probijanje na izbor, ali ako nemamo željene dimenzije potrebno je izraditi novi alat. U ovom slučaju cijena izrade alata je 100€+PDV!

Prilikom naručivanja etiketa za strojno postavljanje obratite pozornost na položaj etikete na roli (širina u poprečnom smjeru i duljina etkete u uzdužnom smjeru), orijentaciju etikete na roli (A1 - A8), unutarnji promjer jezgre role (25, 40, 76 mm), najveći vanjski promjer role, broj etiketa na roli, razmak između etiketa u uzdužnom smjeru...