Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Plakati, posteri

Povoljan i brz tisak plakata do B2 formata!

Plakati in posteri

 

Za mnoga mala i srednja poduzeća tisak postera učinkovito je i isplativo rješenje za promociju i prepoznatljivost brenda.

Kada je riječ o oglašavanju ili promicanju važnih događaja, plakati postavljeni na prikladnim lokacijama vrlo su važno sredstvo komunikacije jer su zbog svoje veličine vidljivi i s veće udaljenosti.

Posteri nude jeftino i vrlo učinkovito rješenje za prenošenje vaše poruke javnosti. Jedna od najvećih prednosti promotivnih plakata je što ih je moguće postaviti na odgovarajuću podlogu gotovo bilo gdje na mjestima koja najbolje odgovaraju vašoj ciljnoj skupini.

Ovisno o Vašim potrebama, tiskara Demago Print Vam nudi kvalitetan tisak plakata do dimenzija B2+ (740x510 mm), počevši od jednog komada.

Ako izračunate cijenu tiska plakata, vidjet ćete da je to relativno jeftin način oglašavanja. Uzmite u obzir činjenicu da što se češće vaš logo ili robna marka vidi, veća je vjerojatnost da će ga se ljudi sjetiti.

Želite li povećati fotografiju i ispisati je na vrhunskom papiru? U našoj ponudi možete odabrati i tisak na posebnim strukturiranim dizajnerskim papirima. Visokokvalitetni HP Indigo ispis fotografija osigurava vrhunsku kvalitetu fotografija u malim i većim formatima. Radi lakšeg naručivanja plakati su podijeljeni u četiri kategorije.
U kategoriji Plakati - Standard moći ćete birati između standardno premazanih, nepremazanih i Eko papira u gramaturama od 115-170 g/m2.

Ukoliko će plakati biti duže vrijeme izloženi vanjskim utjecajima, odaberite kategoriju Plakati - Outdoor, gdje postoji mogućnost zaštite plastičnom folijom ili UV lakom.

U kategoriji Poster - Kreativa moći ćete birati između posebnih kreativnih papira koji vas očaraju već pri dodiru. Papiri su pogodni za ispis fotografija ili reprodukcija umjetničkih djela.

Za sve kreativne duše dostupna je kategorija 3D UV Spot Poster ili 3D Metallic Foil Poster u kojoj možete odabrati opciju završne obrade zlatnim ili srebrnim metalik tiskom na foliju, djelomično sjajnim lakom ili kombinacijom oba.

Za stvaranje dramatičnih i ekspresivnih umjetničkih djela možete koristiti tehniku ​​tiska bijele boje na tamne papire, gdje se bijela boja ističe i naglašava detalje. Jedinstven i unikatan digitalni tisak plakata bijelom bojom na tamnim papirima možete pronaći u grupi Poster - Premium White.