Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Etikete po obliku

Odaberite oblik etikete koji vam odgovara!

Etikete-okrogle-gallery.jpg
Etikete-okrogle-gallery.jpg
Etikete-pravokotne-gallery.jpg
Etikete-pravokotne-gallery.jpg
Etikete-ovalne-gallery.jpg
Etikete-ovalne-gallery.jpg
Etikete-kvadratne-gallery.jpg
Etikete-kvadratne-gallery.jpg
Namjena samoljepljivih etiketa vrlo je široka i najčešće se koriste za označavanje boca, boca, prehrambenih proizvoda, kozmetike, kartonske ambalaže...

Najčešće birani oblik je svakako pravokutna ili kvadratna etiketa, koja od svih geometrijskih znakova daje najviše prostora za ispis loga proizvođača i podataka ili teksta.

Pravokutne etikete pogodne su za lijepljenje na izdužene proizvode, kao što su boce, ambalaža, tube...

Za tisak okruglih ili ovalnih etiket u pravilu se odlučujemo kada etikete lijepimo na proizvode sličnih oblika (poklopci za kreme, džemove, med, pekarske proizvode...), odnosno kada su nam potrebne naljepnice za brendiranje, informativne naljepnice, opisne naljepnice , recenzije etiketa, etikete za promociju i marketing...
U našoj ponudi također ćete moći odabrati etikete koje se mogu izrezati u bilo koji nepravilan oblik koji će se savršeno prilagoditi Vašem proizvodu.

Etikete proizvoljnih oblika izgledaju zanimljivije i svakako se ističu u odnosu na standardne oblike.

Odaberite format etikete i prijeđite na online kalkulator gdje ćete odabrati dimenziju i samoljepljivi materijal te količinu etiketa koja vam je potrebna.

Na temelju odabranih parametara moći ćete točno odrediti cijenu izrade etiketa za vaše proizvode i s nekoliko jednostavnih klikova izvršiti online narudžbu.