Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Letak - savijeni (deplijan)

Brz i kvalitetan tisak letaka na standardne ili eko papire, uz mogućnost vrhunske dorade (3D UV Spot lak ili tisak na metalik foliju). Odaberite grupu i nastavite!

Mape su vrlo čest marketinški materijal za promociju i prezentaciju tvrtke, proizvoda ili usluge!

Kako i sam naziv govori, radi se o letcima presavijanim iz većeg formata u manji format. Mogu se različito slagati, jednom, dvaput ili više puta. Tako poznajemo nekoliko različitih savijanja V, G, C i Z.

Strojno je savijanje, što znači da papir ne puca niti u slučaju prekrivanja bojom.

Mora se napraviti razlika između savijanja i biganja. Biganje je potrebno za papire gramature 170 g/m2 i više, dok se papiri manje gramature savijaju.

Spektar odgovarajućih papira za mapu je širok jer se mogu tiskati i na papire niže gramature 90-130 g/m2 i deblje 170-300 g/m2.

Možete birati između premazanih, kao najčešće biranih papira, nepremazanih i recikliranih papira.

Također možemo laminirati vaše letke sjajnom, mat ili mekanom laminacijom. Ova opcija je posebno prikladna u slučajevima kada je letak namijenjen za korištenje kroz dulje vremensko razdoblje i neće se koristiti za opće dijeljenje.

Jedini uvjet za plastificiranje je odabir papira od 170 g/m2 naviše. Također ima najviše smisla plastificirati premazne papire. Nepremazani i reciklirani papiri plastificiranjem gube svoj prirodni izgled.
Za završnicu letak možemo lakirati na željenom mjestu 3D sjajnim lakom ili printom na metalik foliju u zlatnoj ili srebrnoj boji. Zlatna i srebrna folija od davnina su simboli prestiža, luksuza i elegancije. Sjaj i svjetlucavi efekt svakom proizvodu daje poseban šarm i ekskluzivnost. Vjerujte, efekti su fantastični!

Leci radi atraktivnosti često sadrže i fotomaterijal, pa se obostrano tiskaju u boji u CMYK spektru boja, jer ima smisla iskoristiti raspoloživi prostor.

Na taj način možete navesti što više zanimljivih informacija o vašoj tvrtki, proizvodima, ponudi, događaju i sve to potkrijepiti slikama i zanimljivom grafikom.

Sigurni smo da će ovakav letak ostvariti svoju svrhu promocije.

Odaberite grupu i nastavite s online narudžbom!

Također možemo tiskati letke na kreativne - posebne papire: Pozivnice, četitke