Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Drugi proizvodi

Podloge za stolne miševe izvrstan su i neizostavan dodatak na svakom stolu na kojem se nalazi računalo. Podloga se sastoji od neklizajućeg donjeg sloja i gornjeg sloja izrađenog od izdržljivog prozirnog PP materijala koji je fino zrnati omogućuje brzo i visoko -kvalitetan rad s mišem.

Između gornjeg i donjeg sloja lako se umetne proizvoljno ispisani list s vašim logom ili važnim informacijama koje želite uvijek imati pri ruci. Podloga za miša dostupna je u dva standardna formata, 230x195 mm i 420x297 mm, debljine 2,5 mm.

Matičari odn mape služe za arhiviranje važne dokumentacije kao što su ugovori, računi, otpremnice i sl. i korisni su i kod kuće, na terenu ili na radnom mjestu. Izrađene su od izdržljivog kartona na koji lijepimo pokrovni materijal koji tiskamo prema Vašem grafičkom prijedlogu.

Materijal premaza je plastificiran mat ili sjajnom plastifikacijom. Za stezanje limova dostupan je mehanizam s dva ili četiri prstena. Registrator može pohraniti dokumentaciju u formatu A4, a dostupne su tri debljine poleđine: 41 mm, 59 mm i 74 mm.
Želite li se svojim postojećim ili potencijalnim kupcima obratiti na osobniji način, personalizacija slike je svakako pravi izbor. Personalizirane slikovne poruke daju emocionalnu dodatnu vrijednost za primatelja, a ujedno i učinak osobnog poklona.

Naručivanje personaliziranih razglednica je jednostavno, sve što od Vas očekujemo je MS Excel dokument u kojem su navedena imena koja želite ispisati na slici.

Naravno, na drugu stranicu možemo otisnuti dizajn prema Vašem prijedlogu te po želji dodati varijabilne podatke poput imena, prezimena, adrese,...

Nudimo i uslugu distribucije, što znači da Vaše personalizirane razglednice šaljemo na adrese primatelja.