Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poštovani! Obavještavamo vas da ćemo u periodu od 05.08.2024 do 09.08.2024 izostati zbog kolektivnog godišnjeg odmora. S obradom narudžbi počinjemo u ponedjeljak, 12.08.2024. Hvala na razumijevanju.

Poklon vrećice - Premium

Poklon vrećice u boji s Vašim logom, porukom ili dizajnom!

Elegantne i praktične poklon vrećice za sve prilike!

Otkrijte naše moderne i visokokvalitetne poklon vrećice, prikladne za sve prilike. Nudimo personalizirani visokokvalitetni tisak i doradu modernim tehnologijama tiska!



Zašto odabrati poklon vrećice? Poklon vrećice praktičan su i moderan način zamatanja darova. Svestrani su i prikladni za sve prigode, od rođendana i vjenčanja do poslovnih događaja i blagdanskih darova. Osim toga, nude mnoštvo opcija za personalizaciju, čime se vaš dar ističe.

Poklon vrećice jednostavne su za korištenje i ne zahtijevaju dodatno pakiranje. Jednostavno stavite dar u vrećicu i dodajte papirnati ukras za savršen završni dodir.

Kvalitetne poklon vrećice svakom daru daju dašak elegancije i prestiža. Dolaze u različitim veličinama, što vam omogućuje da odaberete savršenu torbu za svaku priliku.

Poklon vrećice mogu se prilagoditi vašim logotipom, porukom ili dizajnom, što ih čini idealnim za promotivne darove ili posebne događaje.

Kvalitetne poklon vrećice izrađene su od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnu upotrebu i ekološki su prihvatljivi.
Postoje mnoge mogućnosti korištenja personaliziranih poklon vrećica. Izvrsni su za zamatanje rođendanskih darova, darove za vjenčanje ili zahvale, poslovne darove, promotivne artikle, blagdanske darove i popis se nastavlja.

U Demago Printu nudimo Vam kvalitetan tisak i izradu poklon vrećica. Tiskamo ih na standardnim premaznim ili nepremazanim papirima gramature 170 ili 250 g/m2. Budući da su vrećice izložene mehaničkim oštećenjima, prije bušenja se plastificiraju folijom u mat ili sjajnoj varijanti. Slijedi ručno sklapanje vreća (lijepljenje, umetanje ojačanja, umetanje špage...).

Proces naručivanja je jednostavan i brz. Jednostavno odaberite jednu od četiri dostupne kategorije i prijeđite na online izračun, gdje ćete točno predvidjeti trošak izrade personaliziranih poklon vrećica.