Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157|+386 51 613 723 (pon-pet: 8.00-16.00)

Vrećice

Personalizirani tisak vrečica za posebne prilike ili za svaki dan! Odaberite grupu i nastavite.

Papirnate vrećice neizostavan su proizvod svakog trgovca i mogu biti odlično sredstvo za promociju vašeg brenda, sve dok su tiskane u bojama vaše tvrtke ili s vašim logotipom ili porukom.

Vrećice za nošenje namijenjene su pakiranju raznih proizvoda i dostupne su u dvije kvalitete, a to su Premium poklon vrećice i jeftinije Economy vrećice za svaki dan.

Premium poklon vrećice su luksuznog izgleda, plastificirane folijom u mat ili sjajnoj završnici, s mogućnošću 3D parcialnog lakiranja ili foliotiskom.

Omogućuju tisak u boji po cijeloj površini, a dostupni su u 12 različitih dimenzija. Dostupne su i poklon vrećice za pakiranje boca u 4 različite veličine.

Kao što je spomenuto, Premium poklon vrećice obično se tiskaju po cijeloj površini, na velik izbor papira, premazanog, nepremazanog ili recikliranog, ali možete odabrati i tisak na Premium crni papir, koji se može tiskati sa bijeloj bojom.
Econcomy papirnate vrećice su jeftinije, napravljene od prirodnog Kraft papira težine 100 g/m2, u smeđoj ili u bijeloj boji.

Papir ima oznaku FSC, što znači da je dobiven iz šuma s održivim gospodarenjem, a vrećica se nakon upotrebe može reciklirati.

Odaberite grupu koja vam odgovara i jednostavno naručite vrećice za nošenje tiskane prema vašim željama putem online aplikacije!