Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poštovani! Obavještavamo vas da ćemo u periodu od 05.08.2024 do 09.08.2024 izostati zbog kolektivnog godišnjeg odmora. S obradom narudžbi počinjemo u ponedjeljak, 12.08.2024. Hvala na razumijevanju.

Vrećice

Vrećice za poklone, torbe za događaje i promocije, torbe za kupovinu, torbe za butike, torbe za boce, torbe za hranu, restorane, torbe za trgovine...

Tisak poklon vrećica i vrećica za boce - praktičnost i elegancija u jednom!

Poklon vrećice su praktično rješenje za brzo i elegantno zamatanje poklona, ​​a mogu značajno pridonijeti cjelokupnom doživljaju primanja dara. Njihova praktičnost i estetska vrijednost čine ih među najpopularnijim opcijama za pakiranje darova.



Papirnate vrećice neizostavan su proizvod svakog trgovca i mogu biti izvrsno sredstvo za promociju vašeg brenda, pod uvjetom da su otisnute u bojama vaše tvrtke ili s vašim logom ili porukom.

Poklon vrećice i vrećice za boce jednostavne su za korištenje, ne morate se brinuti oko zamatanja darova, što štedi vrijeme i trud, izdržljive su i za višekratnu upotrebu, što je ekološki prihvatljivo i ekonomično.

Vreće su dostupne u različitim oblicima i veličinama, obično namijenjene za pakiranje ili transport proizvoda. Budući da su zgodno rješenje za brzo i elegantno pakiranje, posebno su popularni za zamatanje poklona u raznim prigodama poput rođendana, vjenčanja, Božića, obljetnica...

U online tiskari Demago Print možete birati između običnih Budged torbi, koje su prikladne za svakodnevnu ili masovne i premium poklon vrećice, koje su namijenjene pakiranju proizvoda u posebnim prigodama.

Premium poklon vrećice su luksuznog izgleda, plastificirane folijom u mat ili sjaj finišu, uz mogućnost 3D parcijalnog lakiranja ili digitalnog termo tiska. Omogućuju ispis u boji po cijeloj površini, a dostupni su u različitim dimenzijama (okomito, pejzažno ili kvadratno). Tu su i poklon vrećice za pakiranje vinskih boca u 7 različitih veličina.
Kao što smo spomenuli, Premium poklon vrećice najčešće se tiskaju cijelom površinom, imamo izbor premazanih, nepremazanih i recikliranih papira, no možete se odlučiti i za tisak na Premium crni papir koji može biti otisnut i bijelim.

Gornji i donji dio torbe ojačani su kartonom za podstavu, a potporna pletena akrilna užad dostupna je u 10 različitih nijansi boja.

Budget papirnate vrećice izrađene su od prirodnog kraft papira gramature 100 g/m2, smeđe ili natur ili u bijeloj boji i pogodni su za masovnu upotrebu. Papir ima oznaku FSC što znači da je dobiven iz održivo gospodarenih šuma, a vrećica se nakon upotrebe može reciklirati.

Ova vrsta vrećica tiska se tehnologijom flekso tiska, što znači da je za tisak potrebna izrada klišeja. Tehnologija omogućuje ispis vektorske grafike (npr. logo tvrtke, tekst...), s jednom ili dvije boje na jednoj strani vrećice ili na obje strane s istim motivom.

Odaberite grupu koja vam odgovara i jednostavno putem online aplikacije naručite kvalitetan tisak poklon vrećica prema vašem grafičkom dizajnu i osigurajte si nezaboravno poklon pakiranje.