Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Zidni i stolni kalendari

Prekrasan poklon za vaše najdraže ili poslovne partnere!

Odličan marketinški alat koji svojim sadržajem plijeni pažnju tijekom cijele godine!

Moglo bi se reći da su kalendari vječni klasik među tiskanim proizvodima, njihova glavna sezona je naravno u studenom i prosincu, što ne znači da vam kalendar ne tiskamo u bilo koje doba godine.

Kalendari mogu biti prekrasan poklon za vaše najdraže, za kupce i, naravno, ne manje važno, za poslovne partnere.

Oni su još uvijek učinkovit marketinški alat koji mnogi poduzetnici s prednostima koriste za promicanje i podizanje svijesti o svojoj organizaciji.

Možete birati između jedolisniji zidni kalendari s proizvoljnim brojem listova i stolne kalendare u obliku trokuta, koji su također dostupni uz mogućnost odabira proizvoljnog broja listova.

Zidni kalendari najčešće se uvezuju spiralom, uz mogućnost odabira spirale u bijeloj, srebrnoj ili crnoj boji, a postoji i opcija kalendara sa žicom na poleđini.
Tiskamo ih od malih do velikih naklada, a sami birate količinu ovisno o Vašim potrebama. 

Formati kalendara su različiti i to B2, A2, uvećani A3, A4, A5, portretni ili pejzažni, džepni kalendari u formatu posjetnice...

Najčešće se kalendari tiskaju na premaznim papirima, bilo u mat ili sjaj. Opcionalno su dostupni i nepremazani i reciklirani papiri različitih gramatura.

Bez obzira radi li se o zidnim ili stolnim kalendarima, ovi tiskani proizvodi nezaobilazan su alat za organizaciju vremena i planiranje budućnosti kako kod kuće tako iu uredu.

Svojom funkcionalnošću, transparentnošću i estetskim karakteristikama pomažu ljudima u održavanju reda i učinkovitosti u svakodnevnom životu. Odaberite grupu kalendara i nastavite s izračunom!