Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Ulaznice

Digitalni tisak ulaznica za Vaš event, party,...

Ulaznice za događaje, koncerte, predstave, sportske događaje i druge javne ili privatne događaje!

 

Digitalni tisak ulaznica postao je neizostavan dio event industrije jer omogućuje brzu i učinkovitu izradu ulaznica. Uz suvremenu tehnologiju digitalnog tiska, možemo izraditi visokokvalitetne ulaznice s različitim sigurnosnim elementima i fleksibilnim dizajnom koji zadovoljavaju potrebe organizatora te osiguravaju laku identifikaciju i ulazak posjetitelja na događaj.

Tiskamo ih na premaznim papirima manje gramature (130 ili 170 g/m2), jednostrano ili obostrano, a mogu se perforirati 1x ili 2x. Ulaznice koje su probušene na dva mjesta obično su klamericom na poleđini kako bi se lakše otrgnule od bloka, dok su karte bez perforacije obično samo zalijepljene. Ulaznice se isporučuju u blokovima od 50 ili 100 komada, a uz obje opcije dostupno je i numeriranje.

U našoj ponudi također ćete pronaći 3D Metallic Foil i 3D UV Spot ulaznice koje su za razliku od standardnih ulaznica dodatno tiskane metaliziranom folijom koja je dostupna u raznim nijansama boja ili djelomično prozirnim lakom. Na taj način zapravo možete osigurati 100% zaštitu od krivotvorina.
Sljedeća opcija je ispis ulaznica bijelom tintom na crnom papiru. Kombinacija bijelog tiska i crnog papira može biti vrlo učinkovito sredstvo protiv krivotvorenja.

Prilikom organizacije vašeg događaja možete iskoristiti i online narudžbu narukvica koje tiskamo prema vašem grafičkom nacrtu. Narukvice služe u različite svrhe, od identifikacije do podrške određenom događaju ili sportskom timu. Materijal narukvica je vodootporan, otporan na trganje, biorazgradiv i nježan vašoj koži, a istovremeno je mekan i fleksibilan da pristaje vašem zapešću.

Odaberite kategoriju koja vam odgovara i nastavite s online narudžbom!