Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Ured

Korporacijski identitet počinje sjajnim printom! Pobrinut ćemo se da bude tako.

U današnjem konkurentskom poslovnom okruženju, briga o vidljivosti tvrtke je ključna!

Uvjereni smo da proizvodi iz grupe uredski tiskani proizvodi, koje vaši zaposlenici svakodnevno koriste u komunikaciji s kupcima, trebaju sadržavati i logo i naziv tvrtke, bez obzira jeste li mikro ili srednja tvrtka.

S pojavom digitalne tehnologije, moguće je ispisati čak i vrlo male količine uredskog pribora kao što su omotnice, memorandumi, blokovi za pisanje,...

Kuverte sa vašim logom i sloganom uručen kupcu jača Vaš brend i vidljivost tvrtke. Uostalom, znate da su u poslu sitni detalji vrlo važni.
Naravno, kao i kod svih oblika marketinga, vaš uredski tiskani materijal mora biti pažljivo dizajniran kako bi ostavio dobar dojam.

Trebate li pomoć u dizajnu logotipa ili njegovoj pripremi za tisak, u aplikaciji E-Market možete pronaći grafičkog dizajnera koji će vam u tome pomoći.
Memorandumi i kuverte

 

Unatoč eri sveopće digitalizacije, zaglavlje je još uvijek neizostavan element korespondencije svake tvrtke, od male do velike. Preko njih komunicirate s postojećim kupcima, poslovnim partnerima i potencijalnim klijentima.

Memoradnumi-dopisni listovi u pravilu se jednostrano tiskaju u boji (4/0) na nepremazanom ili recikliranom papiru nižih gramatura u formatu A4. Nepremazani papiri omogućuju pisanje olovkom i žigosanje pečatom. Grafički dizajn memoranduma obično sadrži osnovne informacije o tvrtki, kao što su logotip, naziv tvrtke, adresa, telefon, e-mail, slogan ili izjava o filozofiji tvrtke. Logotipi trebaju biti odgovarajuće veličine da budu uočljivi, ali ne preveliki.

Listovi za dopisivanje dostupni su u dvije kategorije, Standard ili Hot-Foil.

Hot Foil memorandumi vrhunski su memorandumi koji su dodatno oplemenjeni termalnim ili dubokim tiskom. U oba slučaja potrebno je izraditi kliše kojim se metalna folija na visokoj temperaturi aplicira na podlogu za tisak ili se materijal izboči visokim pritiskom. Krajnji rezultat je jedinstveni i sofisticirani sjajni metalik grafički element ili jedinstvena reljefna površina.
Unatoč činjenici da je trend ispisa kuverti iz godine u godinu sve manji zbog elektroničke trgovine, još uvijek postoji mnogo razloga za tisak kuverti. Uglavnom, kuverte namijenjene slanju poslovne dokumentacije poštom. Njihova glavna svrha je zaštititi sadržaj od oštećenja, prljavštine ili neovlaštenog gledanja tijekom transporta.

Formati kuverti su standardni, ovdje nema odstupanja jer se tiskaju na kuverte koje su već izrezane i zalijepljene. U našoj ponudi, osim najčešće biranih "amerikana", pronaći ćete i razne kuverte i vrećice C i B formata. Većina dimenzija dostupna je bez prozora, ali neke su dostupne i s prozorom.

Kuverte za digitalni tisak dostupne su u gramaturama od 100-120 g/m2, što znači da je papir dovoljno debeo pa se izvana ne vidi što se nalazi u kuverti. Personalizirani tisak kuverti moguć je samo na prednjoj strani uz opciju tiska na preklop (djelomičan).

Omotnice su dostupne u dvije kategorije, standardne omotnice i termo omotnice. Termo omotnice omogućuju mogućnost dorade klasičnim toplinskim tiskom folije u raznim metalik bojama, uz pomoć kojih možete postići dodatnu estetiku ili posebne efekte.
Blokovi za pisanje i kopiranje

 

Podlošci za pisanje su setovi listova papira koji su međusobno pričvršćeni na vrhu ili sa strane, obično uz pomoć ljepila. Ove blokove koristimo za pisanje, crtanje ili pisanje raznih informacija.

Mogu biti u obliku bilježnice koju nosimo sa sobom ili većih blokova za kućnu ili uredsku upotrebu. Često uključuju linije ili kvadrate koji pomažu u urednom pisanju, ali postoje i prazni blokovi bez uzoraka koji omogućuju slobodno crtanje ili bilježenje.

Blokovi su svestran i praktičan alat kako za internu upotrebu tako i za promociju vaše tvrtke na konferenciji, sajmu ili nekom drugom događaju.

Tiskamo ih na tanjim bezdrvnim papirima, najčešće jednostrano, ali mogu biti i obostrano. Broj listova u bloku je proizvoljan i kreće se od 20 do 120 listova. Prema našem iskustvu, najčešće se bira blok za pisanje od 50 listova.

Bez obzira na odabrani broj listova, svi blokovi imaju podlogu od debljeg netiskanog kartona i lijepe se u glavi ili na poleđini. Postoji i opcija s tiskanom naslovnicom.
Za razliku od blokova za pisanje, NCR samokopirni blokovi se tiskaju na posebnom papiru koji omogućuje pisanje s jednog lista na drugi, čime se dobivaju original i kopija. Koriste se za ispis otpremnica, ugovora, izdanica, potvrda, radnih naloga, računa...

Najčešće se kopirni blokovi tiskaju jednostrano, rjeđe obostrano. Dostupne su dvije kategorije samokopirnih blokova, lijepljeni ili prošiveni.

Opcija prošiveni blok se koristi kada su listovi perforirani, a obje opcije omogućuju lako kidanje listova. Podlošci za kopiranje uvezani su kopčom i kompaktniji su, stoga preporučujemo ovaj izbor kada trebate izdržljiviji proizvod. Ukupan broj kopirnih listova u jednom bloku obično je 100 listova.

Dodatna opcija koju možete odabrati je numeracija, što znači da su listovi numerirani bilo rednim brojevima, različitim šiframa, kraticama i slično.
Mape za poslovne dokumente

 

Tiskom poslovnih mapa možete osigurati uredno i sigurno čuvanje važne dokumentacije, što je posebno važno u poslovnom okruženju.

Poslovna mapa u cjelovitoj slici vaše tvrtke pogodna je kako za promociju tako i za poslovnu komunikaciju ujedno je vrlo koristan proizvod za arhiviranje dokumenata.

Poslovne mape najčešće se izrađuju od debljeg premazanog kartona. Budući da se često koristi, preporučljivo je zaštititi ih plastificiranjem.

Tiskamo ih u boji jednostrano ili obostrano, a postoji i mogućnost tiska s tri dodatne boje (Orange, Violet, Green) uz pomoć kojih možemo tiskati i Pantone boje.

Ključni element izrade poslovne mape s preklopom je izrezivanje čime mapa dobiva konačni oblik. Imamo 21 besplatan alat za rezanje na izbor, veličine A4 ili A5 i debljine poleđine od 0-20 mm. Svaki od alata također ima utor na kartici u koji možete umetnuti posjetnicu sa svojim podacima.
Naručivanje ispisa poslovnih mapa je jednostavno i brzo. Poslovne mape podijeljene su u tri kategorije.

U kategoriji Poslovne mape - Standard dostupni su premazani, nepremazani i eko kartoni u gramaturama od 300-350 g/m2 i opcijom plastificiranja.

U kategoriji Poslovne mape - 3D UV Spot imat ćete mogućnost završne obrade sjajnim reljefnim lakom, s kojim možete istaknuti ključne elemente.

Poslovne mape - 3D metalik folija izvrstan su izbor kada svoju poruku želite naglasiti metalik zlatnom ili srebrnom bojom.
Stolne mape

 

Stolne mape namijenjeni su za upisivanje važnih informacija, njihova upotreba za radnim stolom je vrlo jednostavna jer vam za pisanje trebaju samo stolna mapa i kemijska olovka.

Jeste li ikada zabilježili neke važne informacije na komad papira u žurbi i ostavili ih na stolu, samo da biste ih kasnije pronašli? Stolna mapa, koje tiskamo prema Vašim željama, lako rješavaju ovaj problem i uvijek ćete imati važne informacije pred očima.

Knjižni blok, koji je dostupan u 25 ili 50 listova, u glavi se lijepi na deblju podložnu ljepenku, a po želji možete odabrati opciju PVC klapne koja se lijepi s donje strane i tako dodatno štiti listove.
Budući da se radi o vrlo praktičnom proizvodu koji je neizostavan u svakom uredu, možete naravno svojim kolegama, poslovnim partnerima ili potencijalnim kupcima besplatno podijeliti stolnu mapu u boji svoje tvrtke i na taj način promovirati svoj brend.

Unatoč digitalnoj revoluciji, stolne mape su još uvijek su vrlo popularni i praktični tiskarski proizvod.

Tiskamo ih u dimenzijama 594x400 mm, u pravilu jednostrano na tanjim nepremazanim papirima koji omogućuju pisanje olovkom i dostupni su u dvije kategorije, Standard ili Eco.
Drugi proizvodi

 

Stolne zastavice su manje zastavice pričvršćene na tanki štapić ili stalak koji se postavljaju na stol ili radnu površinu. Često se koriste za dekoraciju ili kao promotivni materijal na poslovnim događanjima, konferencijama, sajmovima ili kao dio dekoracije u uredima. Namjena stolnih zastavica obično je privući pozornost, označiti posebna mjesta ili jednostavno dodati ukrasni element u okoliš u kojem se postavljaju.

Sastavni dio proizvoda je PVC postolje u bijeloj boji i tiskani list kartona (logo tvrtke, državna zastava, slogan ili neki drugi uzorak), dimenzija 90x230 mm, koji se može zaštititi plastificiranjem i po želji oplemeniti s 3D sjajnim reljefnim lakom ili metaliziranom folijom u osnovnoj zlatnoj ili srebrnoj boji.


Roll-up mini stalci su prijenosni promotivni stalci, koji se obično koriste na sajmovima, konferencijama, trgovinama ili drugim događanjima, a mogu se koristiti i kao promotivni pokloni.

Sastoje se od jednostavnog stalka od anodiziranog aluminija na koji je pričvršćena grafika koja se može pomicati gore ili dolje. Sa svojim kompaktnim dizajnom, mini roll up stalci zauzimaju vrlo malo prostora i dostupni su u formatu A4 ili A3. Odličan dodatak za oglašavanje na stolu, recepciji ili u predvorju!
Stolne podloge za miša odličan su i neizostavan dodatak na svakom stolu na kojem se nalazi računalo. Podloga se sastoji od donjeg protukliznog sloja i gornjeg sloja izrađenog od izdržljivog prozirnog PP materijala koji je fino zrnast i omogućuje brz i kvalitetan rad s mišem.

Između gornjeg i donjeg sloja lako se umetne proizvoljno ispisani list s vašim logom ili važnim informacijama koje želite uvijek imati pri ruci. Podloga za miša dostupna je u dva standardna formata i to 230x195 mm i 420x297 mm, debljine cca. 2,5 mm.

Registratori ili mape služe za arhiviranje važne dokumentacije kao što su ugovori, računi, otpremnice i sl. i korisni su i kod kuće, na terenu ili na radnom mjestu. Izrađene su od izdržljivog kartona na koji lijepimo tiskani materijal koji tiskamo prema Vašem grafičkom prijedlogu.

Materijal premaza je plastificiran mat ili sjajnom plastifikacijom. Za stezanje limova dostupan je mehanizam s dva ili četiri prstena. Registrator može pohraniti dokumentaciju u formatu A4, a dostupne su tri debljine poleđine: 41 mm, 59 mm i 74 mm.