Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - 3D UV Spot

Naglasite grafičke elemente na posjetnici sjajnim 3D UV spot lakom!

Prikazujem 1 do 5 (od 5 proizvoda)
uv-tisk-1-2018.jpg
uv-tisk-1-2018.jpg
vizitka-2dspot-10-2017-1.jpg
vizitka-2dspot-10-2017-1.jpg
vizitka-2dspot-10-2017-2.jpg
vizitka-2dspot-10-2017-2.jpg
vizitka-uv-spot-2-9-2017.jpg
vizitka-uv-spot-2-9-2017.jpg
vizitka-uv-spot1-9-2017.jpg
vizitka-uv-spot1-9-2017.jpg
vizitke-clear-005.png
vizitke-clear-005.png
vizitka-uv-spot-9-2017.jpg
vizitka-uv-spot-9-2017.jpg
Spot-uv-lak1.png
Spot-uv-lak1.png
vizitka-uv-spot-9-2017.jpg
vizitka-uv-spot-9-2017.jpg

Glossy, sjajno, blistavo, izvanredno. Zašto ne?

3D UV spot - parcialno lakiranje je proces gdje se odabrani grafički element posebnim postupkom otisne reljefnim prozirnim lakom i na taj način dobijemo sjajni izgled na tom mjestu.

Posjetnice s ovom metodom dorade jedinstvene su i sofisticirane. Ova metoda dorade posebno je prikladna za tisak na glatke premazane papire u gramaturama od 300 do 400 g/m2.

Za postizanje efekta sjaja, posjetnice se najprije plastificiraju mat, antiscratch ili soft touch plastifikacijom.

U suprotnom, ako ne odaberete platificiranje, možda nećete biti zadovoljni učinkom jer će lakirani grafički element biti manje izražajan i neće ispasti onako kako želite.

Kao i tisak, 3D UV spot lakiranje može biti jednostrano ili obostrano jer ne ostavlja trag na drugoj strani posjetnice, za razliku od slijepog tiska.

Također je moguće lakirati nekoliko različitih grafičkih elemenata. Jedino ograničenje ovdje je debljina linija koje želite lakirati.

Imajte na umu da nanošenje UV sjajnog laka ima toleranciju od približno ± 0,5 mm, stoga se ne preporuča nanošenje na sitne tekstove ili tanke linije, jer vam u tom slučaju ne možemo jamčiti savršenu registraciju!

Odaberite dimenziju i nastavite s online kupnjom!

Posjetnica koju ćete rado predati poslovnom partneru ili klijentu!

 

Posjetnica je jedan od najmoćnijih marketinških alata jer uz dobru i promišljenu pripremu može donijeti stalne prodajne rezultate.

Unatoč svojoj maloj veličini, igra važnu ulogu u predstavljanju tvrtke ili pojedinca na tržištu.  Stoga je prije pripreme grafike potrebno odvojiti vrijeme i dobro razmisliti kako se želite predstaviti na tržištu.

Važno je svojom posjetnicom ispričati svoju priču i predstaviti se na sebi svojstven način.  Vizitke se najčešće režu na standardne formate, a to su 90x50 mm, 85x54 mm, 85x55 mm, 50x50 mm, malo tko bira drugu veličinu, a i ako se odluči, odstupanja su minimalna.

U našoj ponudi su i okrugle i presavijene posjetnice.

Rubovi posjetnica uglavnom su rezani pod kutom, no možete se odlučiti za zaobljene rubove, koji se izrađuju ručno ili alatom.

Činjenica je da format ne igra veliku ulogu u vizualnom efektu, pa oni koji se žele isticati ili biti drugačiji koriste druge metode za postizanje tog cilja, koje se uglavnom odnose na različite načine dorade posjetnica, poput plastificiranja, folio tiska, duboki tisak, 3D UV parcialno lakiranje...

Posjetnice se tiskaju jednostrano ili obostrano. Ako želite uključiti više informacija i grafičkih elemenata na svoju posjetnicu, drugi izbor je prikladniji.

Prema našem iskustvu, posjetnice Standard mogla bi se nazvati posjetnica koja je obostrano tiskana i plastificirana mat folijom, na premazanom papiru gramature 350 g/m2.

Rjeđe se posjetnice plastificiraju Gloss folijom, koju biraju uglavnom oni koji vole sjajni efekt.

Već duže vrijeme vrlo je popularna i Soft-Touch folija, koja je vizualno mat, ali na dodir djeluje žametno i sofisticirano.

Papiri koji se koriste za tisak posjetnica su premazani, nepremazani ili reciklirani, gramature od 300 g/m2 do 400 g/m2, ali se mogu tiskati i na kreativne - dizajnerske papire.

To su papiri koji se ističu bilo bojom ili strukturom. Raspon im je beskrajan. Tko god odabere ovaj papir sigurno želi biti jedinstven. Među najpopularnijima su nedvojbeno metalizirani papiri koji posjetnici daju nešto više. Za posjetnicu koja "uvjeri" potrebno je zadovoljiti nekoliko kriterija, poput sadržaja, grafike, izbora papira...

Naravno, tu su i razni specijalni efekti pomoću kojih se može postići WOW EFEKAT. To su slijepi odnosno duboki tisak, folio tisak metaliziranom folijom, 3D parcijalni UV tisak...

Na kraju, potrebno je istaknuti i „sendvič posjetnice“ odnosno Multiloft posjetnice, za koje se odlučuju oni koji žele deblju posjetnicu. Samo oni nastaju od nekoliko slojeva papira koji se međusobno spajaju pod pritiskom.

Želite da se Vaša posjetnica ističe od svih ostalih? Onda odaberite jedinstvene plastične posjetnice koje su trajnije i mnogo izdržljivije od običnih papirnatih posjetnica. PP materijal dostupan je u bijeloj ili prozirnoj boji.

Radi lakšeg pregleda, posjetnice smo podijelili u nekoliko skupina:

• Standard: klasičan i najčešći izbor,
• Creative: mogućnost odabira kreativnih - posebnih papira,
• 3D UV spot: 3D parcialno UV spot lakiranje,
• HOT foil: 3D parcialno lakiranje, duboki ili folio tisak ili kombinacija oba,
• Embossed: duboki ili slijepi tisak,
• Multiloft 920 g/m2: za sve one kojima je klasika "pretanka",
• PVC card: plastične posjetnice tiskane UV printerom na bijeli ili prozirni PP materijal.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr