Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poštovani! Obavještavamo vas da ćemo u periodu od 05.08.2024 do 09.08.2024 izostati zbog kolektivnog godišnjeg odmora. S obradom narudžbi počinjemo u ponedjeljak, 12.08.2024. Hvala na razumijevanju.

Pojedinačne naljepnice (izrezane u pravilne oblike)

Tisak samoljepljivih naljepnica s polja rezanjem u pravilne oblike. Mogućnost tiska zlatne ili srebrne metalik folije te mogućnost 3d UV Spot lakiranja. Odaberite kategoriju i nastavite online kupnju!

Tisak i rezanje naljepnica na standardne ili proizvoljne formate!



Giljotinsko rezanje naljepnica uobičajena je metoda za preciznu i učinkovitu obradu tiskarskih medija i proizvodnju gotovih naljepnica. Giljotina omogućuje brzo ravno rezanje, što je prikladno za naljepnice jednostavnih oblika poput pravokutnika i kvadrata. Najčešće su konačni formati obrezanih naljepnica standardnih dimenzija kao npr A4, A5, A6, A7..., ali nam metoda obrezivanja naravno omogućuje obrezivanje naljepnica na bilo koji nestandardni konačni format (npr. 53x77 mm, 85x92 mm...). Minimalni format giljotinske naljepnice može biti 40x40 mm.

Naljepnice izrezane giljotinom isporučuju se zasebno, što znači da je uklanjanje naljepnice s podloge (baze) malo veći izazov u usporedbi s naljepnicama koje se isporučuju na stupovima (CNC izrez). U usporedbi s CNC tehnologijom koja omogućuje izrezivanje naljepnica bilo kojeg oblika i veličine, giljotinsko rezanje je prikladan izbor za male serije naljepnica koje se ručno lijepe na proizvode.
Samoljepljivi materijali za ispis naljepnica su standardni papirni ili sintetički PP materijali koji su postojani i otporni na vodu, vlagu, UV svjetlo. Osim navedenih, možete odabrati sofisticirani, blago strukturirani samoljepivi materijal u dva tona boje (bijela ili krem) koji je izvrstan izbor za tisak vinskih etiketa jer svojom strukturom doprinosi vrhunskom izgledu gotovog proizvoda. . Za one odvažnije, dostupni su i samoljepljivi materijali u fluorescentnim (upadljivim) bojama (zelena, žuta, crvena, roza, narančasta) koje su prikladne za natpise upozorenja, za označavanje cijena, popusta, važnih informacija... ).

Ako želite poboljšati vizualnu privlačnost naljepnica, dostupne su dvije mogućnosti završne obrade. Prva je reljefni UV Spot lak uz pomoć kojeg možete naglasiti određene elemente na etiketi, a druga opcija je digitalni ispis metalne metalik folije u zlatnoj ili srebrnoj boji. Ako se pravilno koriste, možete izraditi naljepnice koje se ističu svojom estetikom i kvalitetom i ostavljaju snažan dojam.