Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poslovne mape

Poslovne mape za pohranu dokumenata. Odaberite dimenziju koja vam odgovara!

Prikazujem 1 do 21 (od 21 proizvoda)
Folder-A4.png
Folder-A4.png

Lijepa poslovna mapa u korporativnom imidžu Vaše tvrtke prikladna je i za promociju i za poslovnu komunikaciju. Da o njegovoj korisnosti uopće ne gubimo riječi.

Poslovne mape tiskamo najnovijom HP Indigo tehnologijom koja omogućuje, osim standardnog tiska u boji (CMYK), i tisak sa tri dodatne boje (narančasta, ljubičasta, zelena). Takozvani IndiChrome (CMYK + OGV) omogućuje tisak preko 90% boja s Pantone ljestvice. 

Poslovne mape mogu se tiskati obostrano ili s jedne strane. Nema pravila. Ključni faktor u odluci je sviđanje. Neki se zaklinju u minimalizam, a drugi vole luksuz.

Poslovna mape tiskamo na deblje kartone, najčešće premazani, rjeđe nepremazani i reciklirani.

Budući da su poslovne mape dosta u opticaju, preporučljivo je zaštititi ih plastificirnom folijom.

Međutim, mnogi ljudi također žele naglasiti grafički element ili elemente na mapi. U tom slučaju preporučamo odabir 3D UV parcialnog lakiranja. U kombinaciji s mat plastifikacijom, vaša će mapa zasjati u svom svom savršenstvu.

Sigurni smo da ćete biti i više nego zadovoljni konačnim proizvodom te da ćete rado predstaviti svoju tvrtku bilo gdje i bilo kada.

Na raspolaganju je 20 različitih alata za štancanje u dimenzijama A4 ili A5, debljine poleđine od 1 mm do 28 mm.

Budući da je raspon opcija doista raznolik, vjerujemo da svatko može pronaći odgovarajući format mape koji će mu odgovarati.

Međutim, ako još uvijek ne možete pronaći svoj model među postojećim alatima, moguće je izraditi novi alat i izrezati jedinstvenu poslovnu mapu prema vašem prijedlogu.
Tiskom personalizirane ambalaže u bojama vaše tvrtke i vaše osobne poruke sadržaj koji pakirate možete prezentirati na višoj razini i tako stvoriti nezaboravan prvi dojam, koji će zasigurno povećati vaše šanse za uspješnu prodaju.

U skupini kartonske mape i omotnice nalaze se tri vrste sklopive ambalaže, koje su namijenjene pakiranju tanjih proizvoda, kao npr. dokumenti, ponude, prezentacijske brošure, poklon bonovi, vrijednosni kuponi, tehnički proizvodi...

Flat bags - mape su vrsta sklopive ambalaže koja je prikladna za pakiranje tankih proizvoda. 

Kako se radi o stabilnoj i čvrsto sklopivoj ambalaži koja se lijepi sa strane i na dnu, ova vrsta ambalaže je pogodna i za slanje poštom.

Proizvodi su pakirani  s gornje strane, gornji preklop sa zatočem omogućuje višestruko zatvaranje i otvaranje.
Plug cases mape posebna su vrsta sklopive ambalaže koju nije potrebno lijepiti.

Riječ je o jednostavnom i praktičnom jeftinom pakiranju koje ima 4 jezička (dva kraća i dva duža).

Sastavljanje je brzo i jednostavno, prvo se presavijaju kraći jezičci, zatim jezičak s prorezima u koji stavite jezičak i tako dobijete kompaktnu i čvrstu mapu.

Poslovne mape za dokumenate najčešći su tip tiskanog materijala za pohranu dokumenata i dostupni su u A4 i A5 dimenzijama. Neizostavni tiskovina s kojom se svakodnevno susrećemo u poslovnom svijetu najčešće se koristi za arhiviranje dokumenata kao što su računi, ponude, certifikati, vrijednosni papiri... 

Odaberite grupu i iskoristite mogućnost fleksibilnog digitalnog tiska u kombinaciji CNC izreza, što omogućuje narudžbe več od 10 komada nadalje!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr