Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poštovani! Obavještavamo vas da ćemo u periodu od 05.08.2024 do 09.08.2024 izostati zbog kolektivnog godišnjeg odmora. S obradom narudžbi počinjemo u ponedjeljak, 12.08.2024. Hvala na razumijevanju.

Ambalaža za pakiranje (Lijepljenje u jednoj točki)

Primarna sklopiva anmalaža pruža izravnu zaštitu od vanjskih utjecaja i ima ključnu ulogu u privlačenju potrošača na prodajno mjesto!

Sklopiva kartonska ambalaža jedan je od najraširenijih i najsvestranijih oblika pakiranja!

 

Sklopivo pakiranje, koje se često naziva i sklopivim kutijama, kartonima ili pakiranjem proizvoda, koristi se za širok raspon proizvoda, uključujući hranu, kozmetiku, elektroniku, igračke i mnoge druge potrošačke proizvode. Njihova popularnost proizlazi iz kombinacije funkcionalnosti , ekonomičnost i sposobnost kreativnog dizajna.

Ova vrsta ambalaže ključna je za sigurnost, cjelovitost i marketing proizvoda jer pruža izravnu zaštitu od vanjskih utjecaja i ima ključnu ulogu u privlačenju potrošača na prodajnom mjestu. Primarno pakiranje štiti proizvod od mehaničkih oštećenja, prljavštine, vlage i drugih vanjskih čimbenika koji mogu utjecati na kvalitetu ili sigurnost proizvoda. Ovo je posebno važno za proizvode koji su osjetljivi na svjetlost, vlagu ili promjene temperature.

Osim zaštitnih funkcija, primarno sklopivo pakiranje igra ključnu ulogu u dizajnu i marketingu proizvoda. Podaci o proizvodu kao što su sastojci, rok valjanosti, upute za uporabu, proizvođač i druge zakonski potrebne oznake obično su otisnuti na pakiranju. Atraktivan dizajn pakiranja može uvelike utjecati na odluke potrošača o kupnji.

Preklopne kutije izrađuju se od različitih vrsta debljeg papira ili ambalažnog kartona (GC1, FBB, GC2...). Ovisno o dimenzijama i težini proizvoda zapakiranog u kutiju, kutije za pakiranje dostupne su u različitim gramaturama ili debljinama koje osiguravaju čvrstoću, trajnost i estetiku pakiranja.

Sklopivo pakiranje dizajnirano je tako da se lako sastavlja bez potrebe za ljepilom ili drugim dodatnim načinom spajanja. Kutije su unaprijed izrezane i opremljene jezičcima i utorima koji se podudaraju tijekom sastavljanja i osiguravaju strukturalni integritet kutije. Ovaj dizajn omogućuje ravno slaganje kutija, čime se smanjuju troškovi transporta i skladištenja.

U tiskari Demago Print specijalizirani smo za tisak i izradu robne ambalaže za pakiranje najrazličitijih proizvoda. Tehnologija digitalnog tiska omogućuje nam tisak ambalaže u malim serijama, što je idealan izbor za startupe, za testiranje tržišta, za male i srednje tvrtke, te za posebne promotivne događaje gdje su količinski zahtjevi mali, a potreba za prilagodbom velika.

U našoj online tiskari moći ćete naručiti tisak sklopivih kutija od 10 komada pa nadalje, a također omogućujemo tisak različitih mutacija ili motiva unutar jedne narudžbe, što znači da možemo tiskati kutije istih dimenzija s različitim dizajna, što je posebno dobrodošlo kod testiranja tržišta.
Naš pristup nije samo fleksibilan, već također potiče inovativnost i kreativnost u dizajnu pakiranja, jer nudimo i razne mogućnosti za oplemenjivanje kutija, poput sjajnog 3D UV Spot laka ili tiska metalik folijama. U kategoriji pakiranja proizvoda možete birati između sljedećih vrsta kutija:

Folding boxes - sklopive kutije
zasigurno su najčešće birani proizvod iz segmenta primarne ambalaže! Naime, jednostavna i jeftina kartonska ambalaža koristi se za pakiranje u svim segmentima industrije, bilo u farmaciji (pakiranje lijekova, sirupa, tableta...), kozmetici (pakiranje šminke, krema, parfema, dezodoransa, sapuna...), tekstilnoj industriji (odjeća, dodaci), prehrambenoj industriji (pakiranje čokolade, slatkiša, dodataka prehrani...), pakiranju elektroničkih proizvoda, poklona, ​​svijeća, nakita, boca (CBD, konopljino ulje...) i mogli bismo idi dalje i dalje. Dostupno 1357 besplatnih dimenzija!

Wine boxes - kutije za pakiranje boca namijenjene su ne samo zaštiti boca tijekom transporta, već i poboljšanju vizualne privlačnosti što je ključno za prodaju i darivanje. Ovakvo pakiranje služi i kao učinkovit marketinški alat, boca u personaliziranom pakiranju ističe se na policama i time privlači potencijalne kupce. Kutije za boce s otisnutom vašom porukom mogu biti kreativan poslovni poklon za vaše poslovne partnere ili druge posebne događaje. Iskoristite mogućnost personaliziranog tiska uz koji će boca vina, maslinovog ulja, balzamičnog octa postati jedinstven poklon.

Pillow boxes popularna su vrsta pakiranja zbog svog jedinstvenog oblika i jednostavnosti sastavljanja, koje podsjećaju na oblik jastuka, što im daje atraktivan i moderan izgled. Iznimno su fleksibilne i koriste se za pakiranje raznih proizvoda poput kozmetike, šminke, parfema, nakita, malih darova, promotivnih artikala, proizvoda za njegu kože... Kutije su dostupne u različitim veličinama i mogu se prilagoditi logotipovima, markama ili drugim personaliziranim grafičkim elementima.

Pouch boxes ambalaža spaja funkcionalnost i estetski izgled, što ga čini izvrsnim izborom za tvrtke koje žele poboljšati korisničko iskustvo, a istovremeno osigurati izvrsnu zaštitu svojih proizvoda. Često se koriste za pakiranje kave, čajeva, začina, suhih mješavina, orašastih plodova i ostalih namirnica koje zahtijevaju svježinu, a idealne su i za pakiranje proizvoda poput maski za lice, krema, losiona kojima je potrebna dodatna zaštita od vanjskih utjecaja.