Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poštovani! Obavještavamo vas da ćemo u periodu od 05.08.2024 do 09.08.2024 izostati zbog kolektivnog godišnjeg odmora. S obradom narudžbi počinjemo u ponedjeljak, 12.08.2024. Hvala na razumijevanju.

Posjetnice - Hot Foil (Klasični termo ili duboki tisak)

Klasični termo tisak, duboki ili slijepi tisak ili tisak na tamne papire bijelom tintom?

Tisak posjetnica s mogućnošću dorade klasičnim termo ili dubokim tiskom – elegancija i kvaliteta!

Želite li posjetnice koje odražavaju vašu profesionalnost i prestiž? Odaberite posjetnice s klasičnim termo ili dubokim tiskom koje će vas istaknuti!



Vizitke su ključni element vašeg poslovnog identiteta koji mora odražavati profesionalnost i prestiž. U Demago Printu nudimo tisak i doradu posjetnica klasičnim termo ili dubokim tiskom, koje spajaju tradiciju i vrhunsku kvalitetu za izniman prvi dojam.

Premium Hot Foil ili Premium Embossed posjetnice su skupina posjetnica koje su poboljšane klasičnim termalnim ili dubokim tiskom. Za razliku od digitalnog tolot tiska, kod klasičnog termo ili dubokog tiska potrebno je izraditi alat (kliše) pomoću kojeg se metalna folija nanosi na materijal na visokoj temperaturi ili se materijal udubljuje visokim pritiskom da se dobije reljefni uzorak. Krajnji rezultat je jedinstven i sofisticiran sjajni metalik grafički element ili reljefna površina papira.
Raspon boja folija za termo tisak vrlo je raznolik - od crne, preko raznih nijansi plave, crvene, ljubičaste, do metalik poput brončane, zlatne i srebrne. Potonji su i najčešće korišteni, zbog čega ćete često vidjeti oznake poput zlatotiska, ali i folije.

Nema ograničenja u izboru papira jer se termo tisak može primijeniti na standardne papire kao i na reciklirane i kreativne - dizajnerske papire. Posjetnice se po želji mogu i plastificirati, no u slučaju odabira kreativno-dizajn papira plastificiranje je onemogućeno.