Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - Embossed

Premium posjetnice s dubokim ili slijepim tiskom!

Prikazujem 1 do 3 (od 3 proizvoda)
toplotni-globoki-tisk.png
toplotni-globoki-tisk.png

Za duboki tisak (Embossed), poznat i kao slijepi ili reljefni tisak, karakteristično je da se odabrani grafički element pod mehaničkim pritiskom izboči.

Kao i kod foliotiska, i za duboki tisak potrebna je izrada klišeja.

Najčešće se tehnika dubokog tiska koristi za isticanje logotipa ili slogana tvrtke. Posjetnice izgledaju vrhunsko, jedinstveno i sofisticirano.

Ovom tehnikom moguć je i jednostrani i obostrani tisak, no kod pripreme datoteke potrebno je voditi računa da duboki tisak ostavlja blagi trag na drugoj strani papira.

Iz tog razloga se posjetnice sa slijepim tiskom najčešće tiskaju jednostrano, no kod dvostranog tiska tu činjenicu treba uzeti u obzir pri dizajnu.

Preporučamo odabir premaznog papira od 350 g/m2, ali ako želite još deblji ili za tvrđu posjetnicu odlučite se za premazani ili nepremazani papir od 400 g/m2, koji je još tvrđi na dodir.

Možete se odlučiti i za kreativne papire, koji će zajedno s dubokim tiskom dati vizitki završni pečat.

Formati posjetnica su standardni 85x54 mm, 90x50 mm, koji su izduženiji i četvrtasti 50x50 mm. Naravno, za one koji ne žele biti "standardni u formatu", možemo izraditi i posjetnice po mjeri.

Priprema za duboki tisak također je vrlo važna. Odabrani grafički element priprema se u datoteci kao peta - spot boja, jer na taj način neće biti dvojbe što će biti na posjetnici otisnuto u dobokom tisku.

Posjetnica koju ćete rado predati poslovnom partneru ili klijentu!

 

Posjetnica je jedan od najmoćnijih marketinških alata jer uz dobru i promišljenu pripremu može donijeti stalne prodajne rezultate.

Unatoč svojoj maloj veličini, igra važnu ulogu u predstavljanju tvrtke ili pojedinca na tržištu.  Stoga je prije pripreme grafike potrebno odvojiti vrijeme i dobro razmisliti kako se želite predstaviti na tržištu.

Važno je svojom posjetnicom ispričati svoju priču i predstaviti se na sebi svojstven način.  Vizitke se najčešće režu na standardne formate, a to su 90x50 mm, 85x54 mm, 85x55 mm, 50x50 mm, malo tko bira drugu veličinu, a i ako se odluči, odstupanja su minimalna.

U našoj ponudi su i okrugle i presavijene posjetnice.

Rubovi posjetnica uglavnom su rezani pod kutom, no možete se odlučiti za zaobljene rubove, koji se izrađuju ručno ili alatom.

Činjenica je da format ne igra veliku ulogu u vizualnom efektu, pa oni koji se žele isticati ili biti drugačiji koriste druge metode za postizanje tog cilja, koje se uglavnom odnose na različite načine dorade posjetnica, poput plastificiranja, folio tiska, duboki tisak, 3D UV parcialno lakiranje...

Posjetnice se tiskaju jednostrano ili obostrano. Ako želite uključiti više informacija i grafičkih elemenata na svoju posjetnicu, drugi izbor je prikladniji.

Prema našem iskustvu, posjetnice Standard mogla bi se nazvati posjetnica koja je obostrano tiskana i plastificirana mat folijom, na premazanom papiru gramature 350 g/m2.

Rjeđe se posjetnice plastificiraju Gloss folijom, koju biraju uglavnom oni koji vole sjajni efekt.

Već duže vrijeme vrlo je popularna i Soft-Touch folija, koja je vizualno mat, ali na dodir djeluje žametno i sofisticirano.

Papiri koji se koriste za tisak posjetnica su premazani, nepremazani ili reciklirani, gramature od 300 g/m2 do 400 g/m2, ali se mogu tiskati i na kreativne - dizajnerske papire.

To su papiri koji se ističu bilo bojom ili strukturom. Raspon im je beskrajan. Tko god odabere ovaj papir sigurno želi biti jedinstven. Među najpopularnijima su nedvojbeno metalizirani papiri koji posjetnici daju nešto više. Za posjetnicu koja "uvjeri" potrebno je zadovoljiti nekoliko kriterija, poput sadržaja, grafike, izbora papira...

Naravno, tu su i razni specijalni efekti pomoću kojih se može postići WOW EFEKAT. To su slijepi odnosno duboki tisak, folio tisak metaliziranom folijom, 3D parcijalni UV tisak...

Na kraju, potrebno je istaknuti i „sendvič posjetnice“ odnosno Multiloft posjetnice, za koje se odlučuju oni koji žele deblju posjetnicu. Samo oni nastaju od nekoliko slojeva papira koji se međusobno spajaju pod pritiskom.

Želite da se Vaša posjetnica ističe od svih ostalih? Onda odaberite jedinstvene plastične posjetnice koje su trajnije i mnogo izdržljivije od običnih papirnatih posjetnica. PP materijal dostupan je u bijeloj ili prozirnoj boji.

Radi lakšeg pregleda, posjetnice smo podijelili u nekoliko skupina:

• Standard: klasičan i najčešći izbor,
• Creative: mogućnost odabira kreativnih - posebnih papira,
• 3D UV spot: 3D parcialno UV spot lakiranje,
• HOT foil: 3D parcialno lakiranje, duboki ili folio tisak ili kombinacija oba,
• Embossed: duboki ili slijepi tisak,
• Multiloft 920 g/m2: za sve one kojima je klasika "pretanka",
• PVC card: plastične posjetnice tiskane UV printerom na bijeli ili prozirni PP materijal.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr