Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poštovani! Obavještavamo vas da ćemo u periodu od 05.08.2024 do 09.08.2024 izostati zbog kolektivnog godišnjeg odmora. S obradom narudžbi počinjemo u ponedjeljak, 12.08.2024. Hvala na razumijevanju.

Naljepnice

Brz i kvalitetan tisak samoljepljivih naljepnica za ručnu primjenu. Odaberite kategoriju koja vam odgovara i naručite samoljepljive naljepnice putem online aplikacije!

Samoljepljive etikete nude široku paletu mogućnosti označavanja i promocije!

Tiskanje samoljepljivih naljepnica iz arka (list) je često korištena metoda koja omogućuje visoku kvalitetu ispisa i jednostavnu obradu. Ovu vrstu proizvodnje biramo kada su nam potrebne male količine naljepnica koje ručno lijepimo na proizvode. Naljepnice su prikladne za označavanje proizvoda, promicanje robnih marki, informiranje kupaca i drugo.



Samoljepljive naljepnice koriste se u iste svrhe kao i naljepnice iz role razlika je u tome što se tiskaju iz arka.

U oba slučaja tiskaju se istom tehnologijom tiska (HP Indigo), samo što je samoljepljivi materijal za ispis naljepnica dostupan u arcima ili tabacima, a naljepni materijal za ispis naljepnica dostupan izrezanim trakama.

Tiskovni materijali se u osnovi dijele na papirne i sintetičke materijale. Najjeftiniji materijal svakako je papir koji biramo kada lijepimo etikete na proizvode koji nisu u kontaktu s vodom.

U samoljepljive papirnate materijale ubrajamo premazane papire u bijeloj boji, papire s blago strukturiranom površinom u bijeloj ili bež boji, koji su pogodni za lijepljenje na boce, te papire u jarkim fluorescentnim bojama, kojima želimo istaknuti poruku.

Kada trebate vodootporne naljepnice, odaberite sintetički materijal (PP). Sintetički materijal (PP) otporan je na vlagu, vodu, UV svjetlo, ulja, temperaturne razlike i može se koristiti i na otvorenom. Sintetički materijal dostupan je u bijeloj boji i u osnovi je skuplji od papira. Obje skupine materijala (papir i sintetika) imaju koristi od jakog trajnog ljepila za lijepljenje.

Ključni element dorade naljepnica je rezanje na željenu dimenziju ili oblik. U Demago Printu možemo Vam osigurati naljepnice bilo kojeg oblika i veličine. Možete birati između dvije metode rezanja: giljotinsko rezanje ili digitalno CNC rezanje.
Rezanje rezačem odn giljotina, omogućuje rezanje samo ravnih linija, a konačni oblik naljepnice može biti pravokutnik ili kvadrat. Obično su finalno obrezani formati naljepnica standardnih veličina (A4, A5, A6, A7...), no naravno mogu se obrezati i na druge formate (50x70, 82x93, 45x45 mm...). Minimalni format giljotinskog reza je 40x40 mm.

Kada oblik vaše naljepnice nije pravokutan ili četvrtasta, tada je riječ o naljepnici nepravilnog ili proizvoljnog oblika. Budući da u ovom slučaju nije moguće rezanje giljotinom, naljepnice se režu CNC strojem za rezanje koji je računalno upravljan i nožem precizno reže sve oblike poput kruga, ovala, trokuta, šesterokuta, zvijezde...

CNC tehnika konturnog rezanja pristupačna je za manje količine, jer se eliminira trošak proizvodnje alata za izrezivanje. Budući da je proizvodnja znatno sporija, CNC rezanje je posljedično skuplji izbor.

U našoj ponudi pronaći ćete i naljepnice (Multiple) na više stupaca, gdje možete naručiti naljepnice različitih dimenzija ili oblika kombinirane na stupcu jednu do druge, te povoljne A4 naljepnice na stupcu. U ovom slučaju radi se o naljepnicama koje su unaprijed izrezane na A4 polju i prikladne su za ispis adresa (adresa), deklaracija, za označavanje proizvoda...