Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Stolni kalendari (Spiralni uvez)

Jednostavni jednolistni ili višelistni stolni kalendari uvezani spiralom. Odaberite dimenziju i nastavite s online kupnjom!

Prikazujem 1 do 3 (od 3 proizvoda)
koledarji_namizni_Trikotnik-intro.png
koledarji_namizni_Trikotnik-intro.png

Stolne kalendare možete vidjeti na radnim stolovima u uredu ili kod kuće tijekom cijele godine, stoga su izvrstan i povoljan poslovni poklon za vaše partnere i zaposlenike.

U ponudi su stolni kalendari s mogućnošću ispisa 13, 14 ili 54 lista.

Kako bi kalendar ostao stabilan na stolu, prvo napravite trokutasti stalak od kartona i objesite ga uz pomoć spirale. uvezujemo ispisane listove kalendara.

Postoji i jeftinija varijanta jednolistnih stolnih kalendara u dvije dimenzije.

U tom slučaju Vašu datoteku za tisak tiskamo na voluminoznu ljepenku gramature 350 g/m2 te je strojno obrađujemo, lijepimo stranice i savijamo u trokut.

Za WOW efekt dostupna je i opcija 3D djelomičnog lakiranja.

Iskoristite prednosti digitalnog tiska koji Vam omogućuje izradu unikatnih-personaliziranih kalendara uz mogućnost personaliziranog kalendarskog dijela s Vašim važnim datumima, praznicima i događajima.

Odaberite stolni kalendar u formatu koji vam najviše odgovara i nastavite s izračunom.

Odličan marketinški alat koji svojim sadržajem plijeni pažnju tijekom cijele godine!

Moglo bi se reći da su kalendari vječni klasik među tiskanim proizvodima, njihova glavna sezona je naravno u studenom i prosincu, što ne znači da vam kalendar ne tiskamo u bilo koje doba godine.

Kalendari mogu biti prekrasan poklon za vaše najdraže, za kupce i, naravno, ne manje važno, za poslovne partnere.

Oni su još uvijek učinkovit marketinški alat koji mnogi poduzetnici s prednostima koriste za promicanje i podizanje svijesti o svojoj organizaciji.

Možete birati između jedolisniji zidni kalendari s proizvoljnim brojem listova i stolne kalendare u obliku trokuta, koji su također dostupni uz mogućnost odabira proizvoljnog broja listova.

Zidni kalendari najčešće se uvezuju spiralom, uz mogućnost odabira spirale u bijeloj, srebrnoj ili crnoj boji, a postoji i opcija kalendara sa žicom na poleđini.
Tiskamo ih od malih do velikih naklada, a sami birate količinu ovisno o Vašim potrebama. 

Formati kalendara su različiti i to B2, A2, uvećani A3, A4, A5, portretni ili pejzažni, džepni kalendari u formatu posjetnice...

Najčešće se kalendari tiskaju na premaznim papirima, bilo u mat ili sjaj. Opcionalno su dostupni i nepremazani i reciklirani papiri različitih gramatura.

Bez obzira radi li se o zidnim ili stolnim kalendarima, ovi tiskani proizvodi nezaobilazan su alat za organizaciju vremena i planiranje budućnosti kako kod kuće tako iu uredu.

Svojom funkcionalnošću, transparentnošću i estetskim karakteristikama pomažu ljudima u održavanju reda i učinkovitosti u svakodnevnom životu. Odaberite grupu kalendara i nastavite s izračunom!