Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157|+386 51 613 723 (pon-pet: 8.00-16.00)

Savinuti letci

Brz i kvalitetan tisak na standardnim papirima s mogućnošću dorade 3D parcialnim lakom. Odaberite grupu i nastavite!

Vrlo čest marketinški materijal koji tvrtke koriste za svoju promociju i prezentaciju su savinuti letci!

Kao što naziv govori, radi se o letcima koji su s većeg formata savijeni u manji format. Mogu se slagati na različite načine, jednom, dvaput ili više puta. Tako znamo nekoliko različitih vrsta savijanja, a to su V, G, C i Z.

Radi se o strojnom savijanju, što znači da papir ne puca ni u slučaju prekrivenosti bojama. 

Mora se razlikovati preklapanje i žlijebljenje. Žlijebljenje je potrebno za papire od 170 g/m2 nadalje, dok se papiri manje težine presavijaju.

Asortiman prikladnih preklopnih papira je širok, jer se mogu tiskati na papirima manje težine od 90-130 g/m2 i debljim od 170-300 g/m2.

Možete birati između premazanih, kao najčešće biranih papira, nepremazanih i recikliranih papira.

Savijene letce možemo plastificirati i gloss, mat ili Soft touch plastifikacijom. Ova je opcija posebno prikladna u slučajevima kada je letak namijenjen za korištenje tijekom dužeg vremenskog razdoblja i neće se koristiti za univerzalno dijeljenje.

Jedini uvjet za plastificiranje je izbor papira od težine 170 g/m2 nadalje. Također ima najviše smisla plastificirati premazane papire. Nepremazani i reciklirani papiri gube svoj prirodni izgled sa folijom.
Za točku na I možete izabrati i opciju 3D UV spot laka. Vjerujte, efekti su fantastični!

Zbog svoje atraktivnosti, savijeni letci često sadrže i fotografski materijal, pa su najčešće tiskani obostrano u CMYK bojama.

Na taj način možete dati što više zanimljivih informacija o svojoj tvrtki, proizvodima, ponudi, događaju, te sve to potkrijepiti slikama i zanimljivom grafikom.

Uvjereni smo da će ovakav letak postići svoju svrhu promocije.

Odaberite grupu i nastavite s online naručivanjem!

Ako želite tisak na kreativne - posebne papire, kliknite ovdje: Pozivnice, čestitke