Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poslovne mape s klapnama

Poslovne mape s klapnama za pohranu dokumenata kao što su računi, ponude, certifikati, vrijednosni papiri...

Poslovne  mape najraširenija su vrsta tiskanice za pohranu dokumenata!

 

Neizostavne tiskovni proizvod s kojima se svakodnevno susrećemo u poslovnom svijetu najčešće se koriste za arhiviranje dokumenata kao što su fakture, ponude, potvrde, vrijednosni papiri...

U Demago Printu nudimo tisak personaliziranih poslovnih mapa koje će savršeno odgovarati Vašim potrebama, jer su namijenjene učinkovitom skladištenju i vođenju važne promotivne i poslovne dokumentacije.

Poslovne mape proizvedene su korištenjem vrhunskih materijala i najnovijih tehnologija ispisa, osiguravajući izdržljivost, dugovječnost i uglađen izgled koji odražava profesionalnost vašeg poslovanja.

Tiskamo ih najmodernijom HP Indigo tehnologijom koja osim standardnog ispisa u boji (CMYK) omogućuje i ispis u tri dodatne boje (narančasta, ljubičasta, zelena). Takozvani IndiChrome (CMYK+OGV) osigurava ispis preko 90% boja s Pantone ljestvice.

Materijali za tisak poslovnih mapa najčešće su deblji premazani kartoni, rjeđe nepremazani i reciklirani, jednostrano ili obostrano tiskani. Budući da je u optjecaju dosta poslovnih mapa, preporuča se njihova zaštita plastificiranjem.

Ključni element izrade poslovne mape s preklopom je izrezivanje čime mapa dobiva konačni oblik. Imamo 21 besplatan alat za rezanje na izbor, veličine A4 ili A5 i debljine poleđine od 0-20 mm. Svaki od alata također ima utor na kartici u koji možete umetnuti posjetnicu sa svojim podacima.
Ukoliko unatoč svemu ne možete pronaći svoj model među postojećim alatima, moguće je izraditi novi alat i izrezati jedinstvenu poslovnu mapu prema vašem prijedlogu.

Mnogi ljudi također žele naglasiti grafički element ili elemente na mapi. U tom slučaju preporučamo odabir 3D UV parcijalnog lakiranja, kojim postižemo da svi grafički elementi budu sjajni. U kombinaciji s mat plastificiranjem vaša će mapa zasjati u svom savršenstvu.

Želite li dašak elegancije i profesionalnosti, na izbor je ispis 3D metalik folijom u metalik zlatnoj ili srebrnoj boji. Inovativnom tehnikom tiska možete stvoriti izuzetno realistične i atraktivne trodimenzionalne efekte koji će impresionirati vaše kupce i poslovne partnere.

Za sve one koji se zaista žele istaknuti tu je izbor poslovnih mapa tiskanih na materijalima u tamnijim tonovima (crna, tamno smeđa, plava, crvena, zelena, siva). Posebnost ovih mapa je tisak bijelom bojom i mogućnost dorade spot UV lakom ili metalik folijom. Konačni proizvod je jedinstven!

Budući da je izbor opcija zaista raznolik, vjerujemo da svatko može pronaći odgovarajući dizajn mape koji će mu odgovarati. Dizajnirajte svoje poslovne mape sa svojim pečatom i prilagodite ih svojim logotipom, shemom boja i tekstom kako biste ojačali svijest o svojoj robnoj marki među kupcima i konkurentima.

Sigurni smo da ćete biti više nego zadovoljni finalnim proizvodom i sa zadovoljstvom predstaviti svoju tvrtku bilo gdje i bilo kada.