Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poštovani! Obavještavamo vas da ćemo u periodu od 05.08.2024 do 09.08.2024 izostati zbog kolektivnog godišnjeg odmora. S obradom narudžbi počinjemo u ponedjeljak, 12.08.2024. Hvala na razumijevanju.

Ostala ambalaža (Mape, vrećice, kuverte, omoti)

Personalizirani tisak praktičnih i estetski dopadljivih ambalaža za pakiranje mnogih proizvoda.

Jednostavna i funkcionalna ambalaža za pakiranje manjih, laganih i ravnih predmeta

 

Ambalaža za pakiranje manjih, lakših i ravnih predmeta mora biti prilagođena tako da pruža odgovarajuću zaštitu, a da pritom bude ekonomski učinkovita i u skladu s ekološkim standardima. Ekološki prihvatljiva ambalaža od papira ili kartona, koja se može reciklirati, idealna je za pakiranje lakih i tankih proizvoda. Dostupne su različite debljine kartona za pakiranje kako bi se osigurala čvrstoća i odgovarajuća zaštita zapakiranih proizvoda.

Ravne vrećice ili mape, poznate i kao Flat bags, posebna su vrsta ambalaže koja se često koristi za čuvanje i zaštitu manjih, ravnih predmeta poput dokumenata, fotografija, odjeće i sitnica. Njihov plosnati dizajn osigurava da su predmeti unutra sigurno pohranjeni bez zauzimanja dodatnog prostora ili potrebe za slaganjem, čime se održava integritet pohranjenih predmeta.

Stabilna i čvrsta preklopna ambalaža koja je zalijepljena sa strane i donje strane pogodna je i za slanje poštom. Proizvodi se pakiraju u vrećicu s gornje strane, dok gornji preklop s pribadačom omogućuje višestruko zatvaranje i otvaranje. Ambalaža nudi puno prostora za personalizirani tisak u boji prema Vašim željama, najčešće je obostrano otisnut.
Mape s pribadačama, također poznate kao Plug cases, posebna su vrsta organizacijskog alata koji se često koristi u uredima ili u školske svrhe za pohranu i zaštitu dokumenata. Riječ je o jednostavnom i praktičnom jeftinom pakiranju koje ima 4 jezička (dva kraća i dva duža) i ne treba ih lijepiti. Montaža je brza i jednostavna, prvo presavijete kraći preklop, zatim preklop s prorezom u koji zabodete jezičak s pribadačom i tako dobijete kompaktnu i čvrstu mapu.

Mape s pribadačama prikladne su za pakiranje i čuvanje najrazličitijih proizvoda, najčešće su to dokumenti (katalozi, prezentacije, leci, kuponi...), promotivni pokloni, tanji tehnički proizvodi, uzorci..

Omotači za kutije iznimno su fleksibilno rješenje s kojim možete poboljšati estetiku i funkcionalnost pakiranja, a istovremeno pružiti dodatnu zaštitu od ogrebotina, prašine i manjih udaraca. Bilo da poboljšavaju robnu marku, štite proizvod ili stvaraju nezaboravno korisničko iskustvo, kartonski omoti igraju ključnu ulogu u modernoj strategiji pakiranja. Omotači se mogu izraditi po narudžbi prema dimenzijama i obliku kutija.