Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poštovani! Obavještavamo vas da ćemo u periodu od 05.08.2024 do 09.08.2024 izostati zbog kolektivnog godišnjeg odmora. S obradom narudžbi počinjemo u ponedjeljak, 12.08.2024. Hvala na razumijevanju.

Poklon pakiranje (Automatsko dno)

Tisak poklon ambalaže s automatskim dnom, što daje dodatnu čvrstoću i stabilnost, što je idealno za teže proizvode.

Kutije s automatskim dnom idealne su za brzo pakiranje raznih proizvoda, poklona, ​​igračaka, hrane...

 

Kutije s automatskim dnom (Auto-lock bottom) idealne su za mnoge primjene, od lakših  do težih predmeta. Riječ je o vrsti pakiranja izrađenog od jednog komada kartona koji svoj oblik poprima pomoću alata za bušenje (štancanja), a dno kutije je dizajnirano tako da se automatski zaključava kada se kutija otvori.

Ova vrsta pakiranja također je dizajnirana s preklopima i utorima koji se međusobno spajaju kako bi se osiguralo da kutija ostane sastavljena bez potrebe za dodatnim zatvaračima i da se može sastaviti u trodimenzionalnu kutiju.

Za razliku od standardne ljepljene ambalaže koja se lijepi jednostrano (Straight line), ova vrsta ambalaže se lijepi u tri točke, zbog čega se ovaj način lijepljenja naziva i lijepljenje u tri točke, koji je tehnički zahtjevniji od jednostrukog. točkasto lijepljenje. U oba slučaja lijepljenja ambalaže samo se ova uvijek lijepi bočno na (ljepljivi jezičak), a kod lijepljenja u tri točke ljepilo se dodatno nanosi na dvije točke na jezičcima koji predstavljaju dno kutije na lijepljenju.
Lijepljenjem u tri točke dobivamo kutije kod kojih se dno kutije sastavlja automatski što omogućuje bržu montažu, a zbog dodatnog lijepljenja dna kutije ova vrsta pakiranja ima i povećanu nosivost u odnosu na standardno dno s preklopima. Samozatvorljiva ambalaža prikladna je za pakiranje najrazličitijih proizvoda, kao što su darovi, igračke, promotivni proizvodi, tekstilni proizvodi, ambalaža za brzu hranu i popis se nastavlja.

U internetskoj tiskari Demago Print u ovoj kategoriji (kutije s automatskim dnom) možete odabrati tzv. poklon ambalaža s ručkama i ambalaža za hranu. Iskoristite priliku za tisak ambalaže s prilagođenim grafičkim dizajnom prema Vašoj ponudi i otisnite jedinstvenu ambalažu koja će potaknuti veću percepciju kvalitete proizvoda koji prodajete!

Ako ne možete pronaći odgovarajuću ambalažu s automatskim zatvaranjem, jednostavno nam pošaljite upit i naš tim stručnjaka će Vas savjetovati na temelju Vaših želja kako u iscrtavanju mreže tako iu izradi prototipa ili uzorka kutije za Vaš projekt.