Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Etikete na roli - Die cut (+ 500 kom / bušenje sa alatom)

Samoljepljive naljepnice na roli štancane sa alatom za izrezivanje več od 500 komada na dalje!

Prikazujem 1 do 1 (od 1 proizvoda)
Klasicni-izsek-etiket-gallery.jpg
Klasicni-izsek-etiket-gallery.jpg
Klasično izrezivanje naljepnica (Die-Cut) odvija se na rotacijskom izrezivaču, uz pomoć izrezivača ili magnetske bušilice koja utiskivanjem u samoljepljivi materijal izrezuje konačni oblik u materijal.

Nakon toga slijedi proces odvajanja viška materijala (mrežica), poprečno rezanje i omatanje naljepnica na kartonsku jezgru odn. valjci odgovarajuće širine.

Budući da se radi o modularnom stroju, naljepnice se mogu i lakirati ili plastificirati.

Najveća prednost bušenja bušilicom je svakako brzina stroja, zbog čega je ovaj način dorade pogodan za male, srednje i veće naklade od cca. 500 komada dalje.

Već sada imamo na raspolaganju više od 500 besplatnih reznih alata, različitih oblika i dimenzija, a ukoliko ne pronađete željenu dimenziju, možemo Vam uz nadoplatu izraditi novi rezni alat.
 
Kao što i sam naziv govori, naljepnice za ručno nanošenje se na proizvode lijepe ručno, tako da u ovom slučaju ne morate paziti na smjer i položaj naljepnica na roli.

Naljepnice za ručno nanošenje mogu se isporučiti u pojedinačnim rolama, na rolama širine 33 cm ili na stupovima.

Bez obzira koju opciju odabrali, naljepnice se isporučuju na nosaču, što omogućuje brzu i jednostavnu primjenu.

Obično se naljepnice isporučuju u rolama u širini dimenzije naljepnice, što znači da se materijal reže i po dužini.

U slučaju odabira rolne širine 33 cm, materijal nije uzdužno rezan, što znači da su etikete na roli jedna do druge u poprečnom smjeru.

Treća opcija koja je dostupna su etikete na stupu, koje se ne namotavaju na rolu ili rolice, već se iz otisnute role izrezuju poprečno u listove ili stupce.
Ovisno o količini ili opterećenju naljepnica koje trebate, postoje dva načina izrezivanja naljepnica i to digitalno Cnc izrezivanje ili klasično izrezivanje alatom (Die Cut).

Digitalno Cnc rezanje je sporije u odnosu na klasično probijanje, što znači da je ova metoda prikladna za tisak naljepnica manjih naklada od 100 do nekoliko tisuća komada.

Budući da ova tehnologija izrezivanja ne zahtijeva alat za izrezivanje, najveća prednost je što nismo ograničeni veličinom i oblikom naljepnice, kao što je slučaj s klasičnim izrezima.

Die Cut - klasično bušenje naljepnica puno je brže u odnosu na digitalno bušenje, pa se za ovaj način bušenja odlučujemo u slučaju većih naklada (od 500 do 100.000 komada).

U našoj bazi imamo preko 500 dimenzija besplatnih alata za probijanje na izbor, ali ako nemamo željene dimenzije potrebno je izraditi novi alat. Trošak izrade alata u ovom slučaju je +100€+PDV!