Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Pravokutne (etikete na roli)

Etikete na roli pravokutnog oblika, za ručno ili strojno postavljanje.

Prikazujem 1 do 1 (od 1 proizvoda)
Etikete-na-roli-pravokotne-gallery.png
Etikete-na-roli-pravokotne-gallery.png
Od svih geometrijskih oblika, naljepnice u obliku pravokutnika daju najviše prostora za personalizirani ispis (tekstovi, logotipi, QR kodovi, fotografije...) i najčešće su birani oblik etiketa.

Pravokutne etikete pogodne su za lijepljenje na duguljaste proizvode kao što su boce za vina, piva, sokove, džemove, proizvode za osobnu njegu, kozmetičke proizvode, tube...

Pravokutne etikete u roli dostupne su od 100 komada na dalje (digitalni izrez), a ukoliko želite srednje i veće tiraže etiketa do 100.000 komada, na raspolaganju imamo klasičan izrez etiketa.

Prijeđite na online izračun, unesite bilo koju dimenziju, odaberite odgovarajući samoljepljivi materijal i potrebnu količinu etiket u roli te pošaljite online narudžbu.
Namjena samoljepljivih etiketa vrlo je široka i najčešće se koriste za označavanje boca, boca, prehrambenih proizvoda, kozmetike, kartonske ambalaže...

Najčešće birani oblik je svakako pravokutna ili kvadratna etiketa, koja od svih geometrijskih znakova daje najviše prostora za ispis loga proizvođača i podataka ili teksta.

Pravokutne etikete pogodne su za lijepljenje na izdužene proizvode, kao što su boce, ambalaža, tube...

Za tisak okruglih ili ovalnih etiket u pravilu se odlučujemo kada etikete lijepimo na proizvode sličnih oblika (poklopci za kreme, džemove, med, pekarske proizvode...), odnosno kada su nam potrebne naljepnice za brendiranje, informativne naljepnice, opisne naljepnice , recenzije etiketa, etikete za promociju i marketing...
U našoj ponudi također ćete moći odabrati etikete koje se mogu izrezati u bilo koji nepravilan oblik koji će se savršeno prilagoditi Vašem proizvodu.

Etikete proizvoljnih oblika izgledaju zanimljivije i svakako se ističu u odnosu na standardne oblike.

Odaberite format etikete i prijeđite na online kalkulator gdje ćete odabrati dimenziju i samoljepljivi materijal te količinu etiketa koja vam je potrebna.

Na temelju odabranih parametara moći ćete točno odrediti cijenu izrade etiketa za vaše proizvode i s nekoliko jednostavnih klikova izvršiti online narudžbu.