Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poslovne mape A4: hrbet= 0 mm

Če želite shraniti le nekaj listov papirja, izberete mapo z tanjšim hrbtom!

Prikazujem 1 do 7 (od 7 proizvoda)

Osobna poslovna mapa u ukupnom imidžu Vaše tvrtke pogodna je kako za promociju tako i za poslovnu komunikaciju. O njenoj korisnosti da ne govorimo.

Poslovne mape tiskamo najsuvremenijom HP Indigo tehnologijom koja osim standardnog kolor ispisa (CMYK) omogućuje i bijelu boju što je za mnoge novost.

Poslovne mape mogu se tiskati obostrano ili jednostrano. Nema pravila. Ključni faktor u odluci je dopadljivost. Neki se kunu u minimalizam, dok drugi vole luksuz.

Poslovne mape Premium White tiskane su na visokokvalitetnom nepremazanom kartonu gramature 320 g/m2. Kartoni su dostupni u različitim nijansama boja.

Budući da je u opticaju dosta poslovnih mapa, preporučljivo je zaštititi ih plastificiranjem.

Mnogi ljudi također žele naglasiti grafički element ili elemente na mapi. U tom slučaju preporučamo UV djelomično lakiranje kojim postižemo da svi grafički elementi budu sjajni. Sljedeća opcija je završna obrada metalik folijom u zlatnoj ili srebrnoj boji. U kombinaciji s mat plastificiranjem vaša će mapa zasjati u svom savršenstvu.

Sigurni smo da ćete biti i više nego zadovoljni konačnim proizvodom i sa zadovoljstvom predstaviti svoju tvrtku bilo gdje i bilo kada.

Nakon što su mape isprintane, slijedi bušenje alatom odn bušiti. U ponudi je 20 različitih modela ili oblika u veličini A4 ili A5, debljine hrpta od 1 mm do 28 mm.

Budući da je raspon mogućnosti zaista raznolik, vjerujemo da svatko može pronaći odgovarajući dizajn mape koji će mu odgovarati.