Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Etikete na roli - Cnc Cut (digitalno rezanje etiket)

Tisak naljepnica bilo kojih dimenzija i oblika, bez dodatnih troškova za izradu alata ili bušilica.

Prikazujem 1 do 1 (od 1 proizvoda)
Digitalni-izsek-etiket-gallery.jpg
Digitalni-izsek-etiket-gallery.jpg
Prednosti strojne primjene etiketa su povećana učinkovitost proizvodnje, veća točnost i brža obrada velikih količina proizvoda u okruženjima gdje je potrebno automatizirano i kontinuirano označavanje ili lijepljenje proizvoda.

Mehaničko nanošenje etiketa odvija se na posebnom uređaju koji se naziva etiketirka.

Postoje različite vrste strojeva za etiketiranje koji se razlikuju po načinu rada, performansama, načinu pričvršćivanja etiketa, korištenim tehnologijama, brzinama i automatizaciji.

Neki strojevi za etiketiranje rade ručno, dok su drugi potpuno automatizirani i sposobni su obraditi velike količine proizvoda u minuti.

Strojevi za označavanje bitni su za osiguranje kvalitete i dosljednosti u proizvodnji te za ispunjavanje propisa o označavanju proizvoda.
Za strojno postavljanje etiketa koriste se etikete na roli koje su prilagođene Vašem stroju za etiketiranje, u pogledu položaja etikete na roli (poprečno ili uzdužno), smjera namotavanja (položaj etikete na roli) , unutarnji i najveći vanjski promjer role, razmak između naljepnica.

Kako bi svi navedeni parametri odgovarali vašem uređaju za označavanje, budite oprezni pri odabiru samo njih!

Budući da u Demago Printu imamo dva načina rezanja etiketa, možemo Vam ponuditi isporuku etiketa u roli već od 100 komada.

To nam omogućuje digitalna Cnc tehnologija izrezivanja, pri čemu nam ne treba alat za izrezivanje i kao rezultat toga nismo ograničeni na dimenziju i oblik naljepnice.

Budući da je digitalno rezanje sporije u usporedbi s klasičnim probijanjem, odabiremo ovu metodu kada trebamo manje količine od 100 do nekoliko tisuća komada!
Etikete za strojnu primjenu isporučuju se u dugim rolama kako bi se osigurala kontinuirana opskrba i nesmetan rad stroja za etiketiranje.

Strojna primjena naljepnica često se koristi u prehrambenoj, farmaceutskoj, kozmetičkoj industriji pakiranja i mnogim drugim sektorima gdje se automatizirano i kontinuirano označavanje ili držeći se proizvoda.

Prednosti strojne primjene etiketa su povećana učinkovitost proizvodnje, veća točnost i brža obrada velikih količina proizvoda.

Ovo je osobito važno u okruženjima s visokim proizvodnim kapacitetom gdje je ručna primjena naljepnica nepraktična ili neučinkovita.

Ovisno o količini ili opterećenju naljepnica koje trebate, postoje dva načina izrezivanja naljepnica i to digitalno Cnc izrezivanje ili klasično izrezivanje alatom (Die Cut).
Digitalno Cnc rezanje je sporije u odnosu na klasično probijanje, što znači da je ova metoda prikladna za tisak naljepnica manjih naklada od 100 do nekoliko tisuća komada.

Die Cut - klasično bušenje naljepnica puno je brže u odnosu na digitalno bušenje, pa se za ovaj način bušenja odlučujemo u slučaju većih naklada (od 500 do 100.000 komada).

U našoj bazi imamo preko 500 dimenzija besplatnih alata za probijanje na izbor, ali ako nemamo željene dimenzije potrebno je izraditi novi alat. U ovom slučaju cijena izrade alata je 100€+PDV!

Prilikom naručivanja etiketa za strojno postavljanje obratite pozornost na položaj etikete na roli (širina u poprečnom smjeru i duljina etkete u uzdužnom smjeru), orijentaciju etikete na roli (A1 - A8), unutarnji promjer jezgre role (25, 40, 76 mm), najveći vanjski promjer role, broj etiketa na roli, razmak između etiketa u uzdužnom smjeru...