Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157|+386 51 613 723 (pon-pet: 8.00-16.00)

Letci

Super brz digitalni tisak na standardne ili sintetičke materijale s mogućnošću 3D UV spot lakiranja. Odaberite grupu i krenite dalje!

Neizostavana tiskovina za promociju Vaše tvrtke ili događaja!

 

Leci su zasigurno najrašireniji tiskovni materijal. Služe za promociju na raznim događanjima, konferencijama, festivalima, koncertima, događanjima, danima otvorenih vrata i još bi mogli nabrajati.

Idealan su alat kada želite širiti informacije o svojoj tvrtki, proizvodu ili novosti. Zbog raznolikosti formata u rasponu od A7 do A3, mogućnosti su uistinu beskrajne.

Standardni letci mogu se tiskati s jedne ili obje strane. Prije tiska također je potrebno odlučiti o težini i vrsti papira.

Dostupni su i premazani i nepremazani papiri i 100% reciklirani papiri. Premazani papiri su mat ili sjajni, nepremazani papir je bijele boje, pogodan za tiskane materijale po kojima se kasnije može pisati kemijskom olovkom, dok je reciklirani papir blago žućkast i omogućuje pisanje kemijskim olovkama.

Ako su letci tiskani u većim nakladama i namijenjeni široj publici, predlažemo da odaberete manju težinu, kao npr. 115 ili 130 g/m2 premazani papir, koji je i najčešće birani papir.

U slučaju da su vaši letci namijenjeni užoj publici i želite da budu vrhunski, onda predlažemo da se odlučite za veće gramature papira, od 200-300 g/m2, po mogućnosti uz dodatak plastifikacije - mat, sjaj ili Soft touch.

Plastifikacija je moguća od težine papira 170 g/m2 nadalje!

U našoj ponudi možete pronaći i grupu letaka pod nazivom 3D UV spot i Monotex.

U grupi 3D UV spot letci dostupni su letci koji su tiskani na premazanim papirima, plastificirani mat folijom i, kako samo ime govori, dodatno su djelomično otisnuti prozirnim 3D lakom.

3D UV parcialno lakiranje je nanošenje sjajnog laka na određeno mjesto kojim želimo istaknuti pojedine detalje na tisku (npr. logo, slogan...).

Pritom se svjetlost različito reflektira od različito otisnutih površina, čime se obogaćuje izgled tiska.

Leci tiskani na sintetičkim materijalima (PP) dostupni su u Monotex grupi. Materijal je vodootporan, otporan na mrlje, i izuzetno je izdržljiv. Papir je dostupan u težinama od 150g/m2 do 360g/m2.

Odaberite grupu i nastavite online narudžbu!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr