Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Registratori

Tisak unikatnih registratora u bojama vaše tvrtke!

Prikazujem 1 do 1 (od 1 proizvoda)
no_image_621.png
no_image_621.png

Registratori služe za arhiviranje važne dokumentacije kao što su ugovori, računi, otpremnice i sl. i korisni su i kod kuće, na terenu ili na radnom mjestu.

Registratori su u osnovi izrađeni od izdržljivog kartona (ljepenke), koji će Vašu važnu dokumentaciju sigurno čuvati dugi niz godina.

Kao što je navedeno, osnova registratora je karton na koji lijepimo premazni materijal koji tiskamo prema Vašem grafičkom predlošku.

Možete se odlučiti za tisak izvana (4/0) ili obostrano (4/4).

Presvučni material je plastificiran mat ili sjajnom plastifikacijom.

Registrator može pohraniti dokumentaciju u formatu A4, a dostupne su tri debljine poleđine: 41 mm, 59 mm i 74 mm.

Debljina od 41 mm omugučava visinu punjenja do 25 mm, 59 mm za visinu punjenja do 40 mm i 74 mm za visinu punjenja do 52 mm.

Mehanizam za stezanje je dostupan s dva ili četiri prstena.

Odaberite registrator koji vam odgovara i prijeđite na izračun cijene.

Ukoliko Vam standardne dimenzije ne odgovaraju možemo vama izraditi registratore prema Vašim zahtjevima.

U današnjem konkurentskom poslovnom okruženju, briga o vidljivosti tvrtke je ključna!

Uvjereni smo da proizvodi iz grupe Ured, koje vaši zaposlenici svakodnevno koriste u komunikaciji s kupcima, trebaju sadržavati i logo i naziv tvrtke, bez obzira jeste li mikro ili srednja tvrtka.

S pojavom digitalne tehnologije, moguće je tiskati čak i vrlo male količine uredskog materijala kao što su omotnice, memorandumi, blokovi za pisanje,...

Dakle, uz niska ulaganja u tisak možete vašem kupcu račun za isporučenu uslugu ili proizvod stavit u kuverto s logom Vaše tvrtke.

Ukoliko su vam potrebne veće naklade, naravno možemo memorandume s vašim logom tiskati i u klasičnoj offset tehnici..
Stoga iskoristite prednosti i pogodnosti tiska iz grupe Ured i na taj način pojačate brend i vidljivost vaše tvrtke. Uostalom znate da su u poslu sitni detalji vrlo važni.

Naravno, kao i sa svim oblicima marketinga, vaše tiskovine trebaju da budu pažljivo dizajnirane, kako bi ostavile dobar dojam.

Trebate li pomoć u dizajnu logotipa ili pripremi za tisak, u aplikaciji E-Market možete pronaći grafičkog dizajnera koji će vam u tome pomoći.

Odaberite proizvod koji vam je potreban i naručite online, a mi ćemo se potruditi da proizvod bude visoke kvalitete i ispuni vaša očekivanja.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr