Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - Standard

Klasične posjetnice tiskane na standardnom premaznom ili nepremazanom papiru u gramaturama od 300-400 g/m2. Odaberite format koji vam odgovara!

Prikazujem 1 do 5 (od 5 proizvoda)
vizitke-standard-kvadrat-4-2-2020.png
vizitke-standard-kvadrat-4-2-2020.png
vizitke-prelozene-82019.png
vizitke-prelozene-82019.png
Vizitke-standard.png
Vizitke-standard.png
Vizitke-preložene1.png
Vizitke-preložene1.png
Vizitke-preložene.png
Vizitke-preložene.png

Ovo su, moglo bi se reći, klasične posjetnice koje ste sigurno već dobili u ruke.

Tiskaju se na premazanom, nepremazanom ili recikliranom papiru, u gramaturi prikladnoj za posjetnice, između 300 i 400g/m2.

Ove su posjetnice cjenovno najpovoljnije, a ujedno su i najjednostavnijeg izgleda.

I ove vrste vizitki mogu se plastificiranjem podići na višu razinu. Dostupne su tri različite folije za plastifikaciju: Gloss, Matt, ASC Matt ili Soft-Touch folija.

Možete birati između standardnih formata 85x54 mm, 90x50 mm ili četvrtastog 50x50 mm te okruglog promjera 50 mm.

Za one koji na posjetnicu žele unijeti više informacija, dostupne su i preklopne posjetnice u otvorenom formatu 54x170 mm ili 85x108 mm.

Preklopne posjetnice su po sredini užlijebljene i presavijene i također su zanimljiv izbor.

Kod opcije zaobljenih rubova (radijus 3 mm) treba napomenuti, da se zaobljeni rubovi mogu izraditi ručno ili alatom, pri čemu se posjetnice izrezuju na stroju za štancanje, što posljedično znači da svi zaobljeni rubovi su potpuno isti, što se ne odnosi na ručno zaobljene rubove, gdje može doći do malog odstupanja!

Broj posjetnica možete odabrati po želji, a minimalna količina je 100 komada. Moguće su i mutacije unutar jedne narudžbe.

Ova opcija se uglavnom koristi kada se posjetnice naručuju za različite osobe, a na Vama je da odlučite hoćete posjetnice tiskati jednostrano ili obostrano.

Posjetnica koju ćete rado predati poslovnom partneru ili klijentu!

 

Posjetnica je jedan od najmoćnijih marketinških alata jer uz dobru i promišljenu pripremu može donijeti stalne prodajne rezultate.

Unatoč svojoj maloj veličini, igra važnu ulogu u predstavljanju tvrtke ili pojedinca na tržištu.  Stoga je prije pripreme grafike potrebno odvojiti vrijeme i dobro razmisliti kako se želite predstaviti na tržištu.

Važno je svojom posjetnicom ispričati svoju priču i predstaviti se na sebi svojstven način.  Vizitke se najčešće režu na standardne formate, a to su 90x50 mm, 85x54 mm, 85x55 mm, 50x50 mm, malo tko bira drugu veličinu, a i ako se odluči, odstupanja su minimalna.

U našoj ponudi su i okrugle i presavijene posjetnice.

Rubovi posjetnica uglavnom su rezani pod kutom, no možete se odlučiti za zaobljene rubove, koji se izrađuju ručno ili alatom.

Činjenica je da format ne igra veliku ulogu u vizualnom efektu, pa oni koji se žele isticati ili biti drugačiji koriste druge metode za postizanje tog cilja, koje se uglavnom odnose na različite načine dorade posjetnica, poput plastificiranja, folio tiska, duboki tisak, 3D UV parcialno lakiranje...

Posjetnice se tiskaju jednostrano ili obostrano. Ako želite uključiti više informacija i grafičkih elemenata na svoju posjetnicu, drugi izbor je prikladniji.

Prema našem iskustvu, posjetnice Standard mogla bi se nazvati posjetnica koja je obostrano tiskana i plastificirana mat folijom, na premazanom papiru gramature 350 g/m2.

Rjeđe se posjetnice plastificiraju Gloss folijom, koju biraju uglavnom oni koji vole sjajni efekt.

Već duže vrijeme vrlo je popularna i Soft-Touch folija, koja je vizualno mat, ali na dodir djeluje žametno i sofisticirano.

Papiri koji se koriste za tisak posjetnica su premazani, nepremazani ili reciklirani, gramature od 300 g/m2 do 400 g/m2, ali se mogu tiskati i na kreativne - dizajnerske papire.

To su papiri koji se ističu bilo bojom ili strukturom. Raspon im je beskrajan. Tko god odabere ovaj papir sigurno želi biti jedinstven. Među najpopularnijima su nedvojbeno metalizirani papiri koji posjetnici daju nešto više. Za posjetnicu koja "uvjeri" potrebno je zadovoljiti nekoliko kriterija, poput sadržaja, grafike, izbora papira...

Naravno, tu su i razni specijalni efekti pomoću kojih se može postići WOW EFEKAT. To su slijepi odnosno duboki tisak, folio tisak metaliziranom folijom, 3D parcijalni UV tisak...

Na kraju, potrebno je istaknuti i „sendvič posjetnice“ odnosno Multiloft posjetnice, za koje se odlučuju oni koji žele deblju posjetnicu. Samo oni nastaju od nekoliko slojeva papira koji se međusobno spajaju pod pritiskom.

Želite da se Vaša posjetnica ističe od svih ostalih? Onda odaberite jedinstvene plastične posjetnice koje su trajnije i mnogo izdržljivije od običnih papirnatih posjetnica. PP materijal dostupan je u bijeloj ili prozirnoj boji.

Radi lakšeg pregleda, posjetnice smo podijelili u nekoliko skupina:

• Standard: klasičan i najčešći izbor,
• Creative: mogućnost odabira kreativnih - posebnih papira,
• 3D UV spot: 3D parcialno UV spot lakiranje,
• HOT foil: 3D parcialno lakiranje, duboki ili folio tisak ili kombinacija oba,
• Embossed: duboki ili slijepi tisak,
• Multiloft 920 g/m2: za sve one kojima je klasika "pretanka",
• PVC card: plastične posjetnice tiskane UV printerom na bijeli ili prozirni PP materijal.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr