Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - MultiLoft

Multiloft 920 g/m2 - XXL debljina posjetnica, uz mogućnost odabira jezgre u različitim tonovima boja!

Prikazujem 1 do 3 (od 3 proizvoda)
multiloft-1-2018.jpg
multiloft-1-2018.jpg
vizitka-multiloft-10-2017-3.jpg
vizitka-multiloft-10-2017-3.jpg
vizitka-multiloft-10-2017-2.jpg
vizitka-multiloft-10-2017-2.jpg
vizitka-multiloft-10-2017-1.jpg
vizitka-multiloft-10-2017-1.jpg
vizitka-multiloft-10-2017.jpg
vizitka-multiloft-10-2017.jpg
vizitka-multiloft-1-9-2017.jpg
vizitka-multiloft-1-9-2017.jpg
vizitka-multiloft-9-2017.jpg
vizitka-multiloft-9-2017.jpg
multiloft-2017.png
multiloft-2017.png
Multiloft-2.png
Multiloft-2.png
Multiloft-1.png
Multiloft-1.png

Multiloft posjetnice su prikladan izbor ako želite deblje posjetnice. Ova vrsta posjetnica tiska se na posebnom, nepremazanom papiru gramature 325 g/m2, koji se slaže jedan na drugi kako bi se postigla željena debljina odn. učinak masivnosti.

Kao što smo spomenuli, posjetnica se sastoji od dva sloja tiskanog papira, a između njih umetnemo središte u boji i dobijemo sendvič vizitku, koja je u odnosu na ostale jednoslojne vizitke prava "buckasta".

Tiskani papir se s obje strane uz pomoć visokog pritiska nanosi na obojenu jezgru u gramaturi od 270 g/m2 čime se postiže ukupna gramatura od 920 g/m2.

Na temelju grafičkog izgleda i boja koje dominiraju na vašoj posjetnici, možete odabrati različite boje jezgre, koja najbolje odgovara ostalim elementima na posjetnici.

Najneutralniji odabir je naravno jezgra u crnoj boji. Ali zašto ne bi odabrati središnji dio u crvenoj, plavoj, narančastoj ili žutoj boji?

Kad smo već kod grafike, upozoravamo vas da prilikom pripreme datoteke za tisak na rubove posjetnica nemojte koristiti tamnije boje, jer zbog specifičnosti papira i debljine nanesene boje može doći do blagog pucanja prilikom rezanja.

S obzirom na prirodnu boju papira, preporučamo da izbjegavate tamnije boje prilikom dizajna jer će samo tako papir ostati u svojoj savršenosti.

Zbog načina sastavljanja Multiloft posjetnica, koji je višeslojan, može doći do minimalnog pomaka sadržaja između prve i druge stranice posjetnice prilikom rezanja.

Stoga vas molimo da sve grafičke elemente pozicionirate minimalno 5-8 mm od ruba dokumenta (Margin).

Što se tiče načina ispisa - jednostrano ili dvostrano, nema ništa posebno, obje opcije su izvedive, ali u međuvremenu izvedba plastificiranja posjetnica nije moguća!

Posjetnica koju ćete rado predati poslovnom partneru ili klijentu!

 

Posjetnica je jedan od najmoćnijih marketinških alata jer uz dobru i promišljenu pripremu može donijeti stalne prodajne rezultate.

Unatoč svojoj maloj veličini, igra važnu ulogu u predstavljanju tvrtke ili pojedinca na tržištu.  Stoga je prije pripreme grafike potrebno odvojiti vrijeme i dobro razmisliti kako se želite predstaviti na tržištu.

Važno je svojom posjetnicom ispričati svoju priču i predstaviti se na sebi svojstven način.  Vizitke se najčešće režu na standardne formate, a to su 90x50 mm, 85x54 mm, 85x55 mm, 50x50 mm, malo tko bira drugu veličinu, a i ako se odluči, odstupanja su minimalna.

U našoj ponudi su i okrugle i presavijene posjetnice.

Rubovi posjetnica uglavnom su rezani pod kutom, no možete se odlučiti za zaobljene rubove, koji se izrađuju ručno ili alatom.

Činjenica je da format ne igra veliku ulogu u vizualnom efektu, pa oni koji se žele isticati ili biti drugačiji koriste druge metode za postizanje tog cilja, koje se uglavnom odnose na različite načine dorade posjetnica, poput plastificiranja, folio tiska, duboki tisak, 3D UV parcialno lakiranje...

Posjetnice se tiskaju jednostrano ili obostrano. Ako želite uključiti više informacija i grafičkih elemenata na svoju posjetnicu, drugi izbor je prikladniji.

Prema našem iskustvu, posjetnice Standard mogla bi se nazvati posjetnica koja je obostrano tiskana i plastificirana mat folijom, na premazanom papiru gramature 350 g/m2.

Rjeđe se posjetnice plastificiraju Gloss folijom, koju biraju uglavnom oni koji vole sjajni efekt.

Već duže vrijeme vrlo je popularna i Soft-Touch folija, koja je vizualno mat, ali na dodir djeluje žametno i sofisticirano.

Papiri koji se koriste za tisak posjetnica su premazani, nepremazani ili reciklirani, gramature od 300 g/m2 do 400 g/m2, ali se mogu tiskati i na kreativne - dizajnerske papire.

To su papiri koji se ističu bilo bojom ili strukturom. Raspon im je beskrajan. Tko god odabere ovaj papir sigurno želi biti jedinstven. Među najpopularnijima su nedvojbeno metalizirani papiri koji posjetnici daju nešto više. Za posjetnicu koja "uvjeri" potrebno je zadovoljiti nekoliko kriterija, poput sadržaja, grafike, izbora papira...

Naravno, tu su i razni specijalni efekti pomoću kojih se može postići WOW EFEKAT. To su slijepi odnosno duboki tisak, folio tisak metaliziranom folijom, 3D parcijalni UV tisak...

Na kraju, potrebno je istaknuti i „sendvič posjetnice“ odnosno Multiloft posjetnice, za koje se odlučuju oni koji žele deblju posjetnicu. Samo oni nastaju od nekoliko slojeva papira koji se međusobno spajaju pod pritiskom.

Želite da se Vaša posjetnica ističe od svih ostalih? Onda odaberite jedinstvene plastične posjetnice koje su trajnije i mnogo izdržljivije od običnih papirnatih posjetnica. PP materijal dostupan je u bijeloj ili prozirnoj boji.

Radi lakšeg pregleda, posjetnice smo podijelili u nekoliko skupina:

• Standard: klasičan i najčešći izbor,
• Creative: mogućnost odabira kreativnih - posebnih papira,
• 3D UV spot: 3D parcialno UV spot lakiranje,
• HOT foil: 3D parcialno lakiranje, duboki ili folio tisak ili kombinacija oba,
• Embossed: duboki ili slijepi tisak,
• Multiloft 920 g/m2: za sve one kojima je klasika "pretanka",
• PVC card: plastične posjetnice tiskane UV printerom na bijeli ili prozirni PP materijal.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr