Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Pizza boxes (Kutije za pakiranje lakših proizvoda)

Jednodijelna ambalaža za pakiranje brze hrane.

Prikazujem 1 do 6 (od 6 proizvoda)
Embalaza-pizza-boxes-intro.png
Embalaza-pizza-boxes-intro.png

Kutije za pizzu su jednodijelna varijanta sklopive ambalaže koja je prikladna za pakiranje najrazličitijih jela, najčešće je to ukusna pizza, ali naravno možemo ih koristiti i za pakiranje drugih proizvoda.

Pakiranje je dostupno u kvadratnom ili osmerokutnom obliku i nudi brzu i jednostavnu montažu.

Ambalaža ima veliku površinu za tisak te tako nudi puno prostora za personalizirani tisak prema vašim željama. Pakiranje je tiskano izvana, crno-bijelo ili u boji po cijeloj površini materijala.

Kao i kod svih proizvoda za pakiranje iz skupine preklopne ambalaže, dostupni su kvalitetni kartoni za pakiranje (GC1, GZ, GT2).

Odaberite jednu od dimenzija i nastavite online narudžbom!

Promotivna pakiranja poboljšavaju percepciju brenda i dodaju osjećaj ekskluzivnosti!

 

Kutije bez ljepila su vrsta ambalaže dizajnirane za sastavljanje bez upotrebe ljepila ili drugih spojnica. To je vrsta pakiranja izrađena od jednog komada kartona koji dobiva svoj oblik pomoću alata za bušenje. Kutije su dizajnirane s isprepletenim jezičcima i utorima kako bi se osiguralo da kutija ostane sastavljena bez potrebe za dodatnim zatvaračima i da se može sastaviti u trodimenzionalnu kutiju.

Budući da se radi o iznimno praktičnoj i lako sastavljivoj ambalaži koja je prilagođena brzoj montaži i demontaži, ova vrsta ambalaže se koristi u mnogim industrijama. Ambalaža je prikladna za pakiranje hrane ili promidžbu najrazličitijih proizvoda, a prilagođenim grafičkim dizajnom prema vašem prijedlogu možete otisnuti jedinstvenu ambalažu koja će potaknuti veću percepciju kvalitete proizvoda koji prodajete.

Jednodijelno pakiranje nije samo praktičan način zaštite proizvoda, već i snažan marketinški alat koji može poboljšati brend i iskustvo potrošača. Pravilno dizajnirana promotivna ambalaža može imati značajan utjecaj na uspjeh marketinških napora i u konačnici na zadovoljstvo kupaca.
Ambalaža je dostupna u raznim dimenzijama i oblicima te ima relativno veliku tiskovnu površinu koja nudi puno prostora za personalizirani tisak po Vašoj želji, obično se tiska samo izvana, tisak u boji je moguć na cijeloj površini materijal.

U našoj ponudi možete pronaći različite vrste jednodijelne sklopive ambalaže, koja se može koristiti za pakiranje promotivnih proizvoda, za pakiranje poslovnih darova, za pakiranje brze hrane, i nabrajanje je dugo.

Ukoliko posjedujete restoran, štand ili organizirate piknik, postoji izbor tzv Take Away ambalaža za pakiranje hamburgera (Burger boxes), slatkiša (Cake boxes), ukusne pizze (Pizza boxes). Pop up kutije su vrlo popularna ambalaža u Japanu, zbog čega se često nazivaju Japan Boxes ili Azijske kutije za hranu. Bez obzira na to što ćete pakirati, iskoristite priliku i jednostavno putem online aplikacije naručite ambalažu otisnutu po vašem dizajnu, uz mogućnost narudžbe od 10 komada naviše.