Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Razglednice

Isprintajte unikatne razglednice s Vašom porukom ili motivom!

Klasične papirnate razglednice popularan su oblik komunikacije među ljudima!

 

Tko ne zna one razglednice s atraktivnom fotografijom na prvoj i prostorom za kratku poruku na drugoj stranici. Razglednice su jedan od najpopularnijih oblika pisane komunikacije i koriste se više od jednog stoljeća.

Mogu se koristiti za promociju vašeg proizvoda, za provođenje nagradnih igara ili kao nova generacija razglednica koje na poleđini nose podatke o cilju. QR kod koji se može koristiti za povezivanje korisnika s vašom web stranicom, GPS lokacijom...

Razglednice se tiskaju na debljim ili tvrđi papiri, gramature 300 ili 350 g/m2. Preporučamo odabir voluminoznog Metsa Board papira debljine 500 µm. Navedeni papir je s jedne strane premazan, a s druge strane nepremazan, što omogućuje tisak vrhunskih razglednica.

Tako se na premazanoj strani ispisuje fotografija, dok je druga neobložena strana pogodna za pisanje poruka olovkom.

Standardni format razglednice je format A6, no možete odabrati i veći format A5 ili duguljasti format 210x99 mm, a imate i mogućnost bilo koje dimenzije.
U slučaju plastificiranja, jedini razuman izbor je jednostrana plastificacija. Najčešće se bira sjajna laminacija koja grafikama daje sjajan izgled.

Postoji i opcija 3D parcijalnog lakiranja ili opcija digitalnog termo tiska na metalik zlatnu ili srebrnu foliju. Napredna tehnologija otvara potpuno novu dimenziju dizajna razglednica, gdje se spajaju estetika i tehnološke inovacije.

Budući da se razglednice šalju poštom, uz pomoć personalizacije možemo vam olakšati posao i uštedjeti vrijeme. Od Vas su nam potrebni samo podaci - adresa u Excel datoteci kojom želite personalizirati Vaše razglednice. Najčešće su to adrese, mogu biti i kodovi za popust, različite lozinke, oznake...

Odaberite kategoriju razglednica koja vam odgovara i nastavite s online kupnjom!