Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - MultiLoft (Debljina posjetnice 0,9 mm!)

Multiloft 920 g/m2 - XXL debljina posjetnica, uz mogućnost odabira jezgre u različitim tonovima boja!

Izvanredne Multiloft posjetnice s središtem u boji – naglasite svoju posebnost!

Multiloft posjetnice s obojenim središtem idealan su izbor za one koji se žele istaknuti jedinstvenim i prestižnim posjetnicama. Ove posjetnice izrađene su od više slojeva visokokvalitetnog papira, s jezgrom u boji između, stvarajući zapanjujući vizualni i taktilni dojam!Multiloft posjetnice su prikladan izbor ako želite deblje posjetnice. Ova vrsta posjetnica tiska se na posebnom, nepremazanom papiru gramature 325 g/m2, koji se slaže jedan na drugi kako bi se postigla željena debljina odn. učinak masivnosti.

Kao što smo spomenuli, posjetnica se sastoji od dva sloja tiskanog papira, a između njih umetnemo središte u boji i dobijemo sendvič vizitku, koja je u odnosu na ostale jednoslojne vizitke prava "buckasta".

Tiskani papir se s obje strane uz pomoć visokog pritiska nanosi na obojenu jezgru u gramaturi od 270 g/m2 čime se postiže ukupna gramatura od 920 g/m2.

Na temelju grafičkog izgleda i boja koje dominiraju na vašoj posjetnici, možete odabrati različite boje jezgre, koja najbolje odgovara ostalim elementima na posjetnici.

Najneutralniji odabir je naravno jezgra u crnoj boji. Ali zašto ne bi odabrati središnji dio u crvenoj, plavoj, narančastoj ili žutoj boji?

Kad smo već kod grafike, upozoravamo vas da prilikom pripreme datoteke za tisak na rubove posjetnica nemojte koristiti tamnije boje, jer zbog specifičnosti papira i debljine nanesene boje može doći do blagog pucanja prilikom rezanja.

S obzirom na prirodnu boju papira, preporučamo da izbjegavate tamnije boje prilikom dizajna jer će samo tako papir ostati u svojoj savršenosti.

Zbog načina sastavljanja Multiloft posjetnica, koji je višeslojan, može doći do minimalnog pomaka sadržaja između prve i druge stranice posjetnice prilikom rezanja.

Stoga vas molimo da sve grafičke elemente pozicionirate minimalno 5-8 mm od ruba dokumenta (Margin).

Što se tiče načina ispisa - jednostrano ili dvostrano, nema ništa posebno, obje opcije su izvedive, ali u međuvremenu izvedba plastificiranja posjetnica nije moguća!