Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poslovne mape

Poslovne mape za pohranu dokumenata. Odaberite dimenziju koja vam odgovara!

Prikazujem 1 do 21 (od 21 proizvoda)
Folder-A4.png
Folder-A4.png

Lijepa poslovna mapa u korporativnom imidžu Vaše tvrtke prikladna je i za promociju i za poslovnu komunikaciju. Da o njegovoj korisnosti uopće ne gubimo riječi.

Poslovne mape tiskamo najnovijom HP Indigo tehnologijom koja omogućuje, osim standardnog tiska u boji (CMYK), i tisak sa tri dodatne boje (narančasta, ljubičasta, zelena). Takozvani IndiChrome (CMYK + OGV) omogućuje tisak preko 90% boja s Pantone ljestvice. 

Poslovne mape mogu se tiskati obostrano ili s jedne strane. Nema pravila. Ključni faktor u odluci je sviđanje. Neki se zaklinju u minimalizam, a drugi vole luksuz.

Poslovna mape tiskamo na deblje kartone, najčešće premazani, rjeđe nepremazani i reciklirani.

Budući da su poslovne mape dosta u opticaju, preporučljivo je zaštititi ih plastificirnom folijom.

Međutim, mnogi ljudi također žele naglasiti grafički element ili elemente na mapi. U tom slučaju preporučamo odabir 3D UV parcialnog lakiranja. U kombinaciji s mat plastifikacijom, vaša će mapa zasjati u svom svom savršenstvu.

Sigurni smo da ćete biti i više nego zadovoljni konačnim proizvodom te da ćete rado predstaviti svoju tvrtku bilo gdje i bilo kada.

Na raspolaganju je 20 različitih alata za štancanje u dimenzijama A4 ili A5, debljine poleđine od 1 mm do 28 mm.

Budući da je raspon opcija doista raznolik, vjerujemo da svatko može pronaći odgovarajući format mape koji će mu odgovarati.

Međutim, ako još uvijek ne možete pronaći svoj model među postojećim alatima, moguće je izraditi novi alat i izrezati jedinstvenu poslovnu mapu prema vašem prijedlogu.

U današnjem konkurentskom poslovnom okruženju, briga o vidljivosti tvrtke je ključna!

Uvjereni smo da proizvodi iz grupe Ured, koje vaši zaposlenici svakodnevno koriste u komunikaciji s kupcima, trebaju sadržavati i logo i naziv tvrtke, bez obzira jeste li mikro ili srednja tvrtka.

S pojavom digitalne tehnologije, moguće je tiskati čak i vrlo male količine uredskog materijala kao što su omotnice, memorandumi, blokovi za pisanje,...

Dakle, uz niska ulaganja u tisak možete vašem kupcu račun za isporučenu uslugu ili proizvod stavit u kuverto s logom Vaše tvrtke.

Ukoliko su vam potrebne veće naklade, naravno možemo memorandume s vašim logom tiskati i u klasičnoj offset tehnici..
Stoga iskoristite prednosti i pogodnosti tiska iz grupe Ured i na taj način pojačate brend i vidljivost vaše tvrtke. Uostalom znate da su u poslu sitni detalji vrlo važni.

Naravno, kao i sa svim oblicima marketinga, vaše tiskovine trebaju da budu pažljivo dizajnirane, kako bi ostavile dobar dojam.

Trebate li pomoć u dizajnu logotipa ili pripremi za tisak, u aplikaciji E-Market možete pronaći grafičkog dizajnera koji će vam u tome pomoći.

Odaberite proizvod koji vam je potreban i naručite online, a mi ćemo se potruditi da proizvod bude visoke kvalitete i ispuni vaša očekivanja.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr