Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Podloge za pisaći stol

Izvrstan dodatak za vaši radni stol!

Prikazujem 1 do 1 (od 1 proizvoda)
Namizne-podloge.png
Namizne-podloge.png

Jeste li ikada u žurbi zabilježili neke važne informacije na komad papira i ostavili ih na stolu, i kasnije kad ste ih trebali niste ih pronašli?

Podloge za stol, koje tiskamo prema Vašim željama, lako rješavaju ovaj problem i uvijek ćete imati važne informacije pred očima.

Obično grafička priprema uključuje kalendar za tekuću godinu, korisne informacije i naravno važne podatke o vašoj tvrtki.

Zbog veličine podloge za radni stol još uvijek ima dovoljno slobodnog prostora za bilješke.

Podloge za stol tiskaju se na tanjem, nepremazanom papiru, obično jednostrano, a dostupni su u standardnom formatu u dimenziji 594x400 mm.

Možete birati između 25 ili 50 listova u jednom bloku.

Knjižni blok se u glavi lijepi na deblji podložni karton, po želji možete odabrati opciju PVC klapne, koja se lijepi s donje strane i time dodatno štiti listove.

Budući da se radi o vrlo praktičnom proizvodu, koji je neizostavan u svakom uredu, naravno možete svojim kolegama, poslovnim partnerima ili potencijalnim kupcima besplatno podijeliti podloge za stol u bojama vaše tvrtke i na taj način promovirati svoj brend.

Podloge za radni stol tiskane su u digitalnom tisku što znači, da možete naručit tisak več od 1 komad pa nadalje!

U današnjem konkurentskom poslovnom okruženju, briga o vidljivosti tvrtke je ključna!

Uvjereni smo da proizvodi iz grupe Ured, koje vaši zaposlenici svakodnevno koriste u komunikaciji s kupcima, trebaju sadržavati i logo i naziv tvrtke, bez obzira jeste li mikro ili srednja tvrtka.

S pojavom digitalne tehnologije, moguće je tiskati čak i vrlo male količine uredskog materijala kao što su omotnice, memorandumi, blokovi za pisanje,...

Dakle, uz niska ulaganja u tisak možete vašem kupcu račun za isporučenu uslugu ili proizvod stavit u kuverto s logom Vaše tvrtke.

Ukoliko su vam potrebne veće naklade, naravno možemo memorandume s vašim logom tiskati i u klasičnoj offset tehnici..
Stoga iskoristite prednosti i pogodnosti tiska iz grupe Ured i na taj način pojačate brend i vidljivost vaše tvrtke. Uostalom znate da su u poslu sitni detalji vrlo važni.

Naravno, kao i sa svim oblicima marketinga, vaše tiskovine trebaju da budu pažljivo dizajnirane, kako bi ostavile dobar dojam.

Trebate li pomoć u dizajnu logotipa ili pripremi za tisak, u aplikaciji E-Market možete pronaći grafičkog dizajnera koji će vam u tome pomoći.

Odaberite proizvod koji vam je potreban i naručite online, a mi ćemo se potruditi da proizvod bude visoke kvalitete i ispuni vaša očekivanja.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr