Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 59 934 933 (pon-pet: 8.00-16.00)

Usluge

Odaberite uslugu i nastavite s kalkulacijom cijene!

Prikazujem 1 do 7 (od 7 proizvoda)

Je li vaša proizvodnja zauzeta? Je li naklada vašeg projekta preniska ili neisplativa za klasični ofsetni tisak, ili trebate veću dimenziju arka?

Iskoristite uslugu kvalitetnog digitalnog tiska, do dimenzija tiskarskog araka 750x530 mm.

Možete odabrati tisak na standardnim materijalima iz naše ponude, kao što su premazani ili nepremazani ofset papiri i reciklirani papiri težine 80 g/m2 - 450 g/m2, ali ako u našoj ponudi ne pronađete željeni materijal, možemo također tiskati na vašem materijalu.

Tehnologija digitalnog tiska HP Indigo omogućuje standardni ispis u boji (CMYK), a tu su i tri dodatne OVG boje (narančasta, ljubičasta, zelena), koje mogu osigurati točnost ispisa preko 85% boja s Pantone ljestvice (Indigo Hexachrome).

Također je moguć tisak sa bijelom bojom za tisak premium vrhunskih proizvoda.

Nudimo i tisak na materijale u ploćama do dimenzije 300x200 cm, s maksimalnom debljinom materijala od 4 cm. Dakle, ako imate materijal u pločama, dostavite nam ga i mi ćemo ga odštampat po vašoj pripremi!
Naša treća usluga je dorada vaših već tiskanih araka digitalnim 3D UV parcialnim lakom, sa kojim ćete vašem otisku dodati točku na I. Uskoro će biti dostupna i digitalna štampa metaliziranih folija (termički tisak).

U oba slučaja, tiskani arci mogu se plastificirati standardnom mat ili vrhunskom Soft-touch plastificiranom folijom.

Možemo Vam ponuditi i uslugu šivanja koncem, s kojom Vaše tiskane arce sašijemo u knjižni blok koji je prikladan za mekanu ili tvrdo uvezanu knjigu.

Ukoliko Vam je potrebna usluga lijepljenja ambalaže (sklopivih kutija), možemo Vam ponuditi brzo i kvalitetno lijepljenje sa hotline vrućim ljepilom (1-3 tačke)...

Tiskani proizvodi koje najčešče trebate za promociju vašeg proizvoda, usluge ili tvrtke!

 

Tako u ovoj grupi možete naručit tisak povoljnih tiskanih proizvoda kao što su letci, savijeni letci, plakati, sa kojima dajete ključne informacije o svojoj tvrtki ili proizvodu i na taj način povećavate vidljivost vašeg brenda.

Ako se bavite npr. sa ugostiteljstvom pronađite grupo ugostitelji i hotelirji u kojoj čete pronaći proizvode za uspješno poslovanje.

Za potrebe marketinga izkoristite tisak personaliziranih tiskovina, razglednica, pozivnica, čestitke, kalendare...
V kategoriji Usluge Demago Print možete izračunati cijenu usluge digitalneg tiska u formatu B2 (HP Indigo), UV direktan tisak na vaš materijal do formata 300x200 cm, CNC rezanje, 3D parcialno lakiranje na vaše arke,...

U tiskari Demago Print smo specializirani za digitalni tisak, koji nam omogućuje brz i kvalitetan tisak na zahtjev.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 59 934 933

+386 41 625 157

info@demago.si