Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157|+386 51 613 723 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poslovne mape

Poslovne mape z zavihki za shranjevanje dokumentov kot so računi, ponudbe, certifikati, vrednostni papirji...

Tiskom personalizirane ambalaže u bojama vaše tvrtke i vaše osobne poruke sadržaj koji pakirate možete prezentirati na višoj razini i tako stvoriti nezaboravan prvi dojam, koji će zasigurno povećati vaše šanse za uspješnu prodaju.

U skupini kartonske mape i omotnice nalaze se tri vrste sklopive ambalaže, koje su namijenjene pakiranju tanjih proizvoda, kao npr. dokumenti, ponude, prezentacijske brošure, poklon bonovi, vrijednosni kuponi, tehnički proizvodi...

Flat bags - mape su vrsta sklopive ambalaže koja je prikladna za pakiranje tankih proizvoda. 

Kako se radi o stabilnoj i čvrsto sklopivoj ambalaži koja se lijepi sa strane i na dnu, ova vrsta ambalaže je pogodna i za slanje poštom.

Proizvodi su pakirani  s gornje strane, gornji preklop sa zatočem omogućuje višestruko zatvaranje i otvaranje.
Plug cases mape posebna su vrsta sklopive ambalaže koju nije potrebno lijepiti.

Riječ je o jednostavnom i praktičnom jeftinom pakiranju koje ima 4 jezička (dva kraća i dva duža).

Sastavljanje je brzo i jednostavno, prvo se presavijaju kraći jezičci, zatim jezičak s prorezima u koji stavite jezičak i tako dobijete kompaktnu i čvrstu mapu.

Poslovne mape za dokumenate najčešći su tip tiskanog materijala za pohranu dokumenata i dostupni su u A4 i A5 dimenzijama. Neizostavni tiskovina s kojom se svakodnevno susrećemo u poslovnom svijetu najčešće se koristi za arhiviranje dokumenata kao što su računi, ponude, certifikati, vrijednosni papiri... 

Odaberite grupu i iskoristite mogućnost fleksibilnog digitalnog tiska u kombinaciji CNC izreza, što omogućuje narudžbe več od 10 komada nadalje!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr