Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - White (Ispis u bijeloj boji na tamne papire)

Premium posjetnice sa tiskom bijele boje na tamnim papirima i mogućnošću dorade 3D UV Spot lakom ili klasičnim termo i slijepim tiskom.

Ekskluzivan tisak vizitki bijelom bojom na tamnim papirima!

Tražite jedinstvene posjetnice? Nudimo tisak bijelom bojom na tamnim papirima za iznimnu eleganciju i prepoznatljivost! Bijela boja na tamnoj podlozi djeluje moderno i sofisticirano, što će zasigurno ostaviti dojam na Vaše kupce i poslovne partnere.Premium White vizitke tiskaju se na tamnijim papirima u raznim nijansama boja.

Riječ je o kvalitetnim dizajnerskim nepremazanim papirima, dostupnima u crnoj, smeđoj, crvenoj, plavoj ili zelenoj boji. Papiri namijenjeni kreativnim projektima imaju FSC i ECF certifikat.

Premium White posjetnice tiskaju se jednostrano ili obostrano, možete odabrati monokromatski ispis samo bijele boje ili ispis u boji (W+CMYK). Ovim odabirom materijal će biti otisnut u boji, prvo bijelom, a zatim standardnim CMYK ispisom u boji.
Bijeli ili tzv bijela boja pozadine u ovom slučaju daje kontrast ispisu u boji. Drugim riječima, bez tiskanja bijele podloge, ispis u boji na crnom papiru ne bi bio vidljiv.

Po želji se posjetnice mogu dodatno kaširati mat folijom i oplemeniti 3D UV Spot lakom ili opcijom oplemenjivanja klasičnim termo ili dubokim tiskom.