Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - Hot foil

Sofisticirane posjetnice s metaliziranom zlatnom ili srebrnom folijom (folio tisak). Zašto ne?

Prikazujem 1 do 3 (od 3 proizvoda)
toplotni-tisk-1-2018.jpg
toplotni-tisk-1-2018.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-5.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-5.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-4.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-4.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-3.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-3.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-2.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017-2.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017.jpg
vizitka-gold-foil-10-2017.jpg
vizitka-gold-foil-4-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-4-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-3-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-3-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-2-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-2-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-1-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-1-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-9-2017.jpg
vizitka-gold-foil-9-2017.jpg
Vizitke-toplotni-tisk-2017.png
Vizitke-toplotni-tisk-2017.png
Gold-foil.png
Gold-foil.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-7.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-7.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-6.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-6.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-5.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-5.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-3.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-3.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-2.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-2.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-1.png
Toplotni-tisk-zlatotisk-1.png

Pojam foliotisak opisuje postupak nanošenja metaliziranih obojenih folija na odgovarajuću podlogu. Kod ove vrste dorade potrebno je izraditi kliše, kojim se bilo koji grafički element prenosi na papir. Proces nanošenja odabrane folije odvija se pri visokoj temperaturi i pritisku na podlogu za tisak. Krajnji rezultat je jedinstven i sofisticiran sjajni metalik grafički element.

Paleta folija u boji je vrlo raznolika - od crne, preko raznih nijansi plave, crvene, ljubičaste, do metalik poput brončane, zlatne i srebrne. Zlatni i srebrni su i najčešće korišteni, zbog čega ćete često sresti nazive kao što su zlatotisak. Za razliku od dubokog odnosno slijepog tiska, folio tisak ne ostavlja otisak na drugoj strani posjetnice, tako da se ove posjetnice mogu tiskati jednostrano ili obostrano.

Nema ograničenja u izboru papira jer se folio tisak može primijeniti na standardne, reciklirane i kreativne papire. Posjetnice je moguće i plastificirati (ukoliko odaberete kreativno-dizajnerske papire, ne preporučamo plastificiranje!).

Često se susrećemo s pitanjem što biste preporučili?

Ako ste skloni odabiru posjetnice s folio tiskom, izdvojili bismo 2 kombinacije koje su stvarno TOP.

Prvi je kombinacija kreativnog papira, npr. Rives tradition bright white, koja je u osnovi bijela i blago strukturirana, te jednostrano ili obje strano otisnuta zlatnom ili bakrenom metalik folijom.

Druga varijanta bi bila kombinacija jednostranog dubokog + folio tisak odabranog grafičkog elementa (npr. logotipa) i dvostrane laminacije sa sofisticiranim Soft touch folijom.

Jamčimo da ćete biti vrlo zadovoljni izborom jedne ili druge kombinacije i, ne manje važno, svojom kombinacijom različitih opcija.

Na ovaj način rado ćete dijeliti svoje posjetnice, jer će one izraziti vašu posebnost i, ne manje važno, vaš prestiž.

Posjetnica koju ćete rado predati poslovnom partneru ili klijentu!

 

Posjetnica je jedan od najmoćnijih marketinških alata jer uz dobru i promišljenu pripremu može donijeti stalne prodajne rezultate.

Unatoč svojoj maloj veličini, igra važnu ulogu u predstavljanju tvrtke ili pojedinca na tržištu.  Stoga je prije pripreme grafike potrebno odvojiti vrijeme i dobro razmisliti kako se želite predstaviti na tržištu.

Važno je svojom posjetnicom ispričati svoju priču i predstaviti se na sebi svojstven način.  Vizitke se najčešće režu na standardne formate, a to su 90x50 mm, 85x54 mm, 85x55 mm, 50x50 mm, malo tko bira drugu veličinu, a i ako se odluči, odstupanja su minimalna.

U našoj ponudi su i okrugle i presavijene posjetnice.

Rubovi posjetnica uglavnom su rezani pod kutom, no možete se odlučiti za zaobljene rubove, koji se izrađuju ručno ili alatom.

Činjenica je da format ne igra veliku ulogu u vizualnom efektu, pa oni koji se žele isticati ili biti drugačiji koriste druge metode za postizanje tog cilja, koje se uglavnom odnose na različite načine dorade posjetnica, poput plastificiranja, folio tiska, duboki tisak, 3D UV parcialno lakiranje...

Posjetnice se tiskaju jednostrano ili obostrano. Ako želite uključiti više informacija i grafičkih elemenata na svoju posjetnicu, drugi izbor je prikladniji.

Prema našem iskustvu, posjetnice Standard mogla bi se nazvati posjetnica koja je obostrano tiskana i plastificirana mat folijom, na premazanom papiru gramature 350 g/m2.

Rjeđe se posjetnice plastificiraju Gloss folijom, koju biraju uglavnom oni koji vole sjajni efekt.

Već duže vrijeme vrlo je popularna i Soft-Touch folija, koja je vizualno mat, ali na dodir djeluje žametno i sofisticirano.

Papiri koji se koriste za tisak posjetnica su premazani, nepremazani ili reciklirani, gramature od 300 g/m2 do 400 g/m2, ali se mogu tiskati i na kreativne - dizajnerske papire.

To su papiri koji se ističu bilo bojom ili strukturom. Raspon im je beskrajan. Tko god odabere ovaj papir sigurno želi biti jedinstven. Među najpopularnijima su nedvojbeno metalizirani papiri koji posjetnici daju nešto više. Za posjetnicu koja "uvjeri" potrebno je zadovoljiti nekoliko kriterija, poput sadržaja, grafike, izbora papira...

Naravno, tu su i razni specijalni efekti pomoću kojih se može postići WOW EFEKAT. To su slijepi odnosno duboki tisak, folio tisak metaliziranom folijom, 3D parcijalni UV tisak...

Na kraju, potrebno je istaknuti i „sendvič posjetnice“ odnosno Multiloft posjetnice, za koje se odlučuju oni koji žele deblju posjetnicu. Samo oni nastaju od nekoliko slojeva papira koji se međusobno spajaju pod pritiskom.

Želite da se Vaša posjetnica ističe od svih ostalih? Onda odaberite jedinstvene plastične posjetnice koje su trajnije i mnogo izdržljivije od običnih papirnatih posjetnica. PP materijal dostupan je u bijeloj ili prozirnoj boji.

Radi lakšeg pregleda, posjetnice smo podijelili u nekoliko skupina:

• Standard: klasičan i najčešći izbor,
• Creative: mogućnost odabira kreativnih - posebnih papira,
• 3D UV spot: 3D parcialno UV spot lakiranje,
• HOT foil: 3D parcialno lakiranje, duboki ili folio tisak ili kombinacija oba,
• Embossed: duboki ili slijepi tisak,
• Multiloft 920 g/m2: za sve one kojima je klasika "pretanka",
• PVC card: plastične posjetnice tiskane UV printerom na bijeli ili prozirni PP materijal.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr