Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - Creative

Specijalni dizajnerski papiri u metalik bojama i papiri sa sofisticiranom blago strukturiranom površinom. Odaberite veličinu posjetnice koja vam odgovara!

Prikazujem 1 do 5 (od 5 proizvoda)
vizitka-creative-9-2017.jpg
vizitka-creative-9-2017.jpg
Vizitke_Creative2.png
Vizitke_Creative2.png
Vizitke_Creative1.png
Vizitke_Creative1.png
Posjetnice iz Creativ grupe tiskaju se na takozvanim kreativnim-dizajn papirima, koji se po boji i strukturi razlikuju od klasičnih premazanih i nepremazanih papira.

Kreativne papire u osnovi možemo podijeliti na papire u boji, strukturirane i metalik papire.

Dvije su stvari koje treba naglasiti u vezi s ovim posjetnicama. Prvi se odnosi na plastificiranje posjetnica, jer ova opcija nije dostupna jer jednostavno nema smisla.

Plastificiranjem biste uništili upravo ono zbog čega ste se odlučili za kreativni papir, strukturu papira, metalik efekt, sjajni odsjaj itd.

S plastificiranjem posjetnice tiskane na metaliziranom zlatnom papiru izgubile bi svoj zlatni odsjaj i time možemo postići i suprotan učinak kakav smo htjeli.

Sljedeća stvar je o pokrivenosti boje.
Treba istaknuti, da što su veće obojene površine, to se izvorna boja i struktura materiala manje vidi, stoga predlažemo da prilikom pripreme izbjegavate velike nanose boja, jer će samo tako papir ostati u svojoj savršenosti.

Kreativne posjetnice mogu se tiskati jednostrano ili obostrano. Za završnu obradu, rubovi se također mogu zaobliti ručno ili alatom za štancanje. Kod ručnog oblenja može doći do malog odstupanja!

Možete birati između standardnih formata, možete odabrati bilo koji broj posjetnica, a minimalna količina je 100 komada.

Moguće su i mutacije unutar narudžbe.

Odaberite dimenziju koja vam odgovara i nastavite s online narudžbom!

Posjetnica koju ćete rado predati poslovnom partneru ili klijentu!

 

Posjetnica je jedan od najmoćnijih marketinških alata jer uz dobru i promišljenu pripremu može donijeti stalne prodajne rezultate.

Unatoč svojoj maloj veličini, igra važnu ulogu u predstavljanju tvrtke ili pojedinca na tržištu.  Stoga je prije pripreme grafike potrebno odvojiti vrijeme i dobro razmisliti kako se želite predstaviti na tržištu.

Važno je svojom posjetnicom ispričati svoju priču i predstaviti se na sebi svojstven način.  Vizitke se najčešće režu na standardne formate, a to su 90x50 mm, 85x54 mm, 85x55 mm, 50x50 mm, malo tko bira drugu veličinu, a i ako se odluči, odstupanja su minimalna.

U našoj ponudi su i okrugle i presavijene posjetnice.

Rubovi posjetnica uglavnom su rezani pod kutom, no možete se odlučiti za zaobljene rubove, koji se izrađuju ručno ili alatom.

Činjenica je da format ne igra veliku ulogu u vizualnom efektu, pa oni koji se žele isticati ili biti drugačiji koriste druge metode za postizanje tog cilja, koje se uglavnom odnose na različite načine dorade posjetnica, poput plastificiranja, folio tiska, duboki tisak, 3D UV parcialno lakiranje...

Posjetnice se tiskaju jednostrano ili obostrano. Ako želite uključiti više informacija i grafičkih elemenata na svoju posjetnicu, drugi izbor je prikladniji.

Prema našem iskustvu, posjetnice Standard mogla bi se nazvati posjetnica koja je obostrano tiskana i plastificirana mat folijom, na premazanom papiru gramature 350 g/m2.

Rjeđe se posjetnice plastificiraju Gloss folijom, koju biraju uglavnom oni koji vole sjajni efekt.

Već duže vrijeme vrlo je popularna i Soft-Touch folija, koja je vizualno mat, ali na dodir djeluje žametno i sofisticirano.

Papiri koji se koriste za tisak posjetnica su premazani, nepremazani ili reciklirani, gramature od 300 g/m2 do 400 g/m2, ali se mogu tiskati i na kreativne - dizajnerske papire.

To su papiri koji se ističu bilo bojom ili strukturom. Raspon im je beskrajan. Tko god odabere ovaj papir sigurno želi biti jedinstven. Među najpopularnijima su nedvojbeno metalizirani papiri koji posjetnici daju nešto više. Za posjetnicu koja "uvjeri" potrebno je zadovoljiti nekoliko kriterija, poput sadržaja, grafike, izbora papira...

Naravno, tu su i razni specijalni efekti pomoću kojih se može postići WOW EFEKAT. To su slijepi odnosno duboki tisak, folio tisak metaliziranom folijom, 3D parcijalni UV tisak...

Na kraju, potrebno je istaknuti i „sendvič posjetnice“ odnosno Multiloft posjetnice, za koje se odlučuju oni koji žele deblju posjetnicu. Samo oni nastaju od nekoliko slojeva papira koji se međusobno spajaju pod pritiskom.

Želite da se Vaša posjetnica ističe od svih ostalih? Onda odaberite jedinstvene plastične posjetnice koje su trajnije i mnogo izdržljivije od običnih papirnatih posjetnica. PP materijal dostupan je u bijeloj ili prozirnoj boji.

Radi lakšeg pregleda, posjetnice smo podijelili u nekoliko skupina:

• Standard: klasičan i najčešći izbor,
• Creative: mogućnost odabira kreativnih - posebnih papira,
• 3D UV spot: 3D parcialno UV spot lakiranje,
• HOT foil: 3D parcialno lakiranje, duboki ili folio tisak ili kombinacija oba,
• Embossed: duboki ili slijepi tisak,
• Multiloft 920 g/m2: za sve one kojima je klasika "pretanka",
• PVC card: plastične posjetnice tiskane UV printerom na bijeli ili prozirni PP materijal.

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr