Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • +386 41 625 157|+386 51 613 723 (pon-pet: 8.00-16.00)

Vrečke - Budget (navadne papirnate vrečke)

Personaliziran tisak vrećica od prirodnog Kraft papira u smeđoj ili bijeloj boji.

Prikazujem 1 do 7 (od 7 proizvoda)
2-Nosilne-vrecke-gallery.jpg
2-Nosilne-vrecke-gallery.jpg
1-Nosilne-vrecke-gallery.jpg
1-Nosilne-vrecke-gallery.jpg

Ako se bavite maloprodajom raznih proizvoda, vrećice za nošenje su nezamjenjiv alat koji će vašem kupcu olakšati prijenos proizvoda s vašeg prodajnog mjesta.

Papirnate vrećice izrađene su od prirodnog Kraft papira težine 100 g/m2, u smeđoj ili u bijeloj boji.

Papir ima oznaku FSC, što znači da je dobiven iz šuma s održivim gospodarenjem, a vrećica se nakon upotrebe može reciklirati.

Vrećice su kvalitetne izrade, ručke od pletenog Kraft papira zalijepljene s unutarnje strane osiguravaju dobru nosivost vrećice.

Papirnate vrećice za nošenje dostupne su u različitim veličinama i imaju relativno veliku površinu koja je prikladna za tisak vaše reklamne poruke.

Vrećice se mogu tiskati po jednoj ili obe strane, najčešće u jednoj boji, a dostupna je i opcija tiska u dvije boje.

Iskoristite prednost personaliziranog tiska na vrećice za nošenje jer ćete na taj način uz niska ulaganja ojačati i promovirati svoj brend.

Odaberite veličinu vrećice za nošenje i prijeđite na izračun cijene, gdje ćete odabrati boju materijala, broj boja za tisak i datum izrade, a mi ćemo se pobrinuti za odličan tisak i dostavu na vašu adresu u dogovorenom roku.
Papirnate vrećice neizostavan su proizvod svakog trgovca i mogu biti odlično sredstvo za promociju vašeg brenda, sve dok su tiskane u bojama vaše tvrtke ili s vašim logotipom ili porukom.

Vrećice za nošenje namijenjene su pakiranju raznih proizvoda i dostupne su u dvije kvalitete, a to su Premium poklon vrećice i jeftinije Economy vrećice za svaki dan.

Premium poklon vrećice su luksuznog izgleda, plastificirane folijom u mat ili sjajnoj završnici, s mogućnošću 3D parcialnog lakiranja ili foliotiskom.

Omogućuju tisak u boji po cijeloj površini, a dostupni su u 12 različitih dimenzija. Dostupne su i poklon vrećice za pakiranje boca u 4 različite veličine.

Kao što je spomenuto, Premium poklon vrećice obično se tiskaju po cijeloj površini, na velik izbor papira, premazanog, nepremazanog ili recikliranog, ali možete odabrati i tisak na Premium crni papir, koji se može tiskati sa bijeloj bojom.
Econcomy papirnate vrećice su jeftinije, napravljene od prirodnog Kraft papira težine 100 g/m2, u smeđoj ili u bijeloj boji.

Papir ima oznaku FSC, što znači da je dobiven iz šuma s održivim gospodarenjem, a vrećica se nakon upotrebe može reciklirati.

Odaberite grupu koja vam odgovara i jednostavno naručite vrećice za nošenje tiskane prema vašim željama putem online aplikacije!

Potrebujete pomoč? Imate vprašanje?

Tukaj smo zato, da vam pomagamo!

+386 41 625 157

+386 51 613 723

info@demago.hr